Libnet.ro
UNICEF

08:15

Clasamentul celor mai scumpe servicii publice din tara

România Liberă România Liberă,
Clasamentul celor mai scumpe servicii publice din tara

Serviciul de iluminat public este cu 4 lei mai scump la Focsani decat la Braila reiese dintr-o harta interactiva din care romanii pot afla cat de eficiente sunt autoritatile din orasele in care locuiesc. continuă pe România Liberă

Business Report: Revine febra imobiliara: Vor sa construiasca 4.800 de case langa Autostrada Soarelui; Unde isi plaseaza banii personali sefii celor mai mari firme de investitii din Romania; Plafonul pentru Prima masina, fixat la 350 de milioane de lei

Concluziile oficiale ale expertilor FMI dupa 2 saptamani de evaluare a Romaniei. Romania si-a corectat in mare masura dezechilibrele interne si externe. IKEA incepe constructia primelor cladiri din cartierul bucurestean Timpuri Noi. Vastint Romania, divizia de imobiliare a grupului IKEA, care a cumparat.

Play Romania este jocul care te va duce prin toate locurile frumoase din tara noastra

Play Romania este un nou joc care va va duce prin cele mai frumoase locuri din tara, ajutand astfel la promovarea turismului. Eu sunt Mihai si te invit sa participi la lansarea primului joc video de promovare turistica din Romania. Voi fi ghidul si prietenul tau intr-o calatorie fantastica in cele mai frumoase locuri din [].

Mihai Tudose: Din 2012, exporturile din tara noastra au inregistrat performante extraordinare

ACTUALIZARE 14:55 incepand din 2012, exporturile din tara noastra au inregistrat performante extraordinare, ajungand in 2013 la un record de aproape 50 miliarde de euro, nivel depasit si in 2014, pana la 52,5 miliarde de euro, a declarat ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose. * INS: Exporturile si importurile au crescut cu aproape 6% .

Din 2012, exporturile din tara noastra au inregistrat performante extraordinare

ACTUALIZARE 14:55 incepand din 2012, exporturile din tara noastra au inregistrat performante extraordinare, ajungand in 2013 la un record de aproape 50 miliarde de euro, nivel depasit si in 2014, pana la 52,5 miliarde de euro, a declarat ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose. * INS: Exporturile si importurile au crescut cu aproape 6%.

DNA: Perchezitii la institutii publice din Hunedoara privind fapte de coruptie

Procurorii DNA, Serviciul Teritorial Alba, efectueaza 7 perchezitii la institutii publice si persoane in judetul Hunedoara, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in cursul anului 2014, potrivit unui comunicat emis de Directia Nationala Anticoruptie.

Romanul Geo Da Silva face furori in Spania un nou hit si 4 piese in cel mai puternic top radio din Peninsula Iberica!

Creatia artistica vine din inspiratie, din mediul inconjurator, dar si de la oamenii din jur, iar atunci cand ai pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )