Libnet.ro
UNICEF

20:45

Play Romania este jocul care te va duce prin toate locurile frumoase din tara noastra

Playtech Playtech,
Play Romania este jocul care te va duce prin toate locurile frumoase din tara noastra

Play Romania este un nou joc care va va duce prin cele mai frumoase locuri din tara, ajutand astfel la promovarea turismului. Eu sunt Mihai si te invit sa participi la lansarea primului joc video de promovare turistica din Romania. Voi fi ghidul si prietenul tau intr-o calatorie fantastica in cele mai frumoase locuri din []. continuă pe Playtech

Jocurile de PlayStation 4, pe orice telefon: Care este aplicatia care a facut acest lucru posibil

Remote Play, aplicatiacare va permite sa accesati jocurile de PlayStation 4 de pe telefonul mobil, a fost portata si functioneaza pe aproape orice telefon Android. Dupa cum probabil stiti, Remote Play pe Google Play Store este compatibila doar cu telefoanele Xperia fabricate de cei de la Sony. in urma cu aproximativ treiluni, insa, un grup [].

Francois Hollande: Romania este pregatita sa isi ia unele angajamente privind aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Frantei, Francois Hollande a declarat, marti, ca Romania este pregatita sa isi ia unele angajamente in ceea ce priveste aderarea la spatiul Schengen, informeaza Mediafax. Romania este.

HaiLaCasa! - jocul care te invata etapele construirii unei case

Simulatorul-joc www. hailacasa. ro, disponibil si prin aplicatia Facebook https://apps. facebook. com/hailacasa/, si-a propus sa educe publicul in privinta procesului construirii unei case de la temelii prin intermediul unui simulator, care ofera totodata provocarea si emotiile unui joc-concurs.

Ce se intampla cu MAGHIARII din Romania: Este de neevitat

Situatia drepturilor comunitatii etnicilor maghiari din Romania se va afla evident pe agenda unei intalniri ce ar putea avea loc la sfarsitul lui februarie, a anuntat marti ministrul ungur de Externe Peter.

Romania este o piata cheie pentru dezvoltarea grupului Orbis

Industria hoteliera locala este una dintre pietele cheie ale regiunii Europei Centrale si de Est, reprezentand un element important in strategia de dezvoltare a grupului hotelier Orbis, ne-a declarat domnul Gilles Clavie, presedintele si directorul executiv al companiei.

Ce se intampla acum la granita cu Romania: Este in joc pacea in Europa

Cancelarul german Angela Merkel a atentionat luni la Washington ca, in conflictul din Ucraina, este in joc pacea in Europa, daca este pus sub semnul intrebarii principiul integritatii teritoriale pe.

Lege: Comerciantii care triseaza prin practici inselatoare, pasibili de amenzi de la 5.000 la 100.000 lei

Deputatii au aprobat, miercuri, un proiect de lege care prevede amenda cuprinsa intre 5. 000 si 100. 000 lei pentru comerciantii care aplica practici comerciale inselatoare sau agresive si interzice comercializarea alimentelor care au data limita de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )