Libnet.ro
UNICEF

22:16

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, impreuna de ziua fiului lor. Unde au sarbatorit

Adevărul Adevărul,
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, impreuna de ziua fiului lor. Unde au sarbatorit

Ca majoritatea parintilor despartiti, dar care insa nu doresc sa le transmita si copiilor lor tensiunea dintre ei, Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au ingropat pentru o zi securea razboiului si s-au revazut pentru a-si sarbatori fiul cel mic. continuă pe Adevărul

Adevarata suma pe care Claudia Patrascanu i-a cerut-o lui Gabi Badalau pentru divort. Oare ce va spune Bianca Dragusanu?

Ce suma i-a cerut Claudia Patrascanu lui Gabi Badalau la divort? Iata parerea noii iubite a fostului partener al solistei despre cele petrecute! Suma ceruta de Claudia Patrascanu pentru divortul cu Gabi Badalau Noi dezvaluiri ies la iveala in cazul unuia din cele mai scandaloase divortul de la noi. Neasteptata despartire dintre Claudia Patrascanu si .

EXCLUSIV Claudia Patrascanu a innebunit din cauza lui Gabi Badalau. Mesajele halucinante trimise Biancai Dragusanu

Dupa anuntul casatorieri dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, Claudia Patrascanu a luat razna. Claudia a inceput sa i dea Biancai zeci de mesaje, care mai de care, mai dure si pline de acuzatii. Bianca Dragusanu asaltata de fosta sotie a lui Badalau Desi in al noualea cer, dupa cererea in casatorie, Bianca Dragusanu se .

Andreea Banica rupe tacerea. in ce stare ajunsese Claudia Patrascanu in casa lui Badalau

Divortul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau a trecut la o noua etapa. in cursul zilei de astazi a avut loc procesul, la Judecatoria Sectorului 6. Cu aceasta ocazie, Andreea Banica, prezenta in fata Instantei in calitate de martor, a vorbit despre situatia prietenei sale. Cantareata a dezvaluit in ce stare ajunsese Claudia Patrascanu in .

Gabi Badalau ii face Claudiei Patrascanu pe plac. Unde a fost saptamana aceasta

In urma cu o saptamana, Claudia Patrascanu, prezenta La Maruta, ii cerea insistent fostului sot si prin acest intermediu sa faca testul antidrog, fiind sigura ca rezultatul acestuia ii va aduce linistea, implicit copiii acasa, cat si finalizarea procesului intr-un timp mai scurt. Dupa aparitia acesteia, la cererea lui, a intrat si Badalau prin telefon, .

Claudia Patrascanu, terorizata de soacra ei. Ce putea sa ii faca dupa ce venea de la concerte

Claudia Patrascanu a facut dezvaluiri-bomba! Cantareata a spus ca a fost terorizata de soacra ei. Mama lui Gabi Badalau, noul iubit al Biancai Dragusanu, i-ar fi facut zile fripte. Iata ce putea sa ii faca dupa ce ea se intorcea de la concerte. Claudia Patrascanu, declaratii-bomba Claudia Patrascanu a declarat, la emisiunea lui Catalin Maruta .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )