Libnet.ro
UNICEF

23:45

Clauzele abuzive din contractele de credit duc Romania la CEDO

Adevărul Adevărul,
Clauzele abuzive din contractele de credit duc Romania la CEDO

Cinci debitori ai BCR au reclamat Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), sustinand ca exista o practica neunitara a justitiei in procesele deschise din cauza clauzelor abuzive incluse in contractele de credit incheiate cu Banca Comerciala Romana BCR). continuă pe Adevărul

Romania, in fata CEDO, cu procesele pe clauze abuzive din contractele de credit

Tara noastra este din nou in fata Curtii Europene pentru Drepturile Omului CEDO), de data aceasta cu procesele deschise pe clauze abuzive din contractele de credit.

Statul Roman, in fata CEDO, din cauza prevederilor din contractele de credit ale BCR

Piperea: Toate procesele pe care le-am pierdut vor fi revizuite, daca CEDO va da dreptate reclamantilor *BCR nu a raspuns solicitarii noastre pana la inchiderea editiei Statul roman a ajuns, din nou, in fata Curtii Europene pentru Drepturile Omului CEDO), de data aceasta in procesele deschise pe clauze considerate abuzive din contractele de credit incheiate de Banca Comerciala Romana BCR), potrivit unui anunt al CEDO. Conform comunicatului Curtii Europene, cazul deschis in urma unei sesizari facute de cinci persoane are ca obiect jurisprudenta contrara a inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care s-au pronuntat hotararile definitive in litigii privind presupusele clauze abuzive ale contractelor de credit denominate in valuta straina.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )