Libnet.ro
UNICEF

23:15

Clipe de COSMAR pentru mai multe persoane din Constanta! Un INCENDIU PUTERNIC a izbucnit intr-o cladire! Un barbat a ajuns la spital

B1 B1,
Clipe de COSMAR pentru mai multe persoane din Constanta! Un INCENDIU PUTERNIC a izbucnit intr-o cladire! Un barbat a ajuns la spital

Clipe de cosmar, in miez de noapte, la Constanta, unde a izbucnit un incendiu puternic. Un barbat a ajuns la spital din cauza ranilor, iar mai multe persoane au suferit atacuri de panica. Pompierii au. continuă pe B1

Confruntari violente la un centru de refugiati din Germania! Mai multe persoane au fost arestate

Confruntari violente au avut loc in Germania, la un centru pentru refugiati din landul german Baden-Wuerttemberg, unde mai multe persoane au fost ranite. in urma altercatiei, patru persoane au.

Si-au construit vile si stau noaptea la lumanare. Mai multe familii din Braila nu se pot racorda la reteaua electrica din cauza unor reguli bizare

Mai multe familii din Braila care, cu mari sacrificii, au reusit sa isi ridice case trainice si frumoase intr-o zona periferica a municipiului asteapta de ani de zile ca autoritatile locale sau Electrica sa rezolve problema alimentarii cu energie electrica a noii zone rezidentiale.

Fotograful roman care a uimit SUA revine cu un nou proiect inedit: mai multe vedete autohtone au pozat in oameni ai strazii in scop caritabil FOTO

Fotograful Horia Manolache, devenit celebru in SUA datorita unui proiect fotografic inedit dedicat oamenilor strazii, uimeste din nou, de aceasta data cu o initiativa prin care sa ajute la reintegrarea romanilor fara adapost in societate. Tanarul a fotografiat mai multe persoane publice, printre care Adrian Despot si Amalia Enache, in chip de cersetori, pentru a sublinia titlul demersului, Puteam sa fiu eu.

Ce este betivorexia, masura alarmanta la care apeleaza tot mai multe femei din Marea Britanie

Un sondaj recent releva ca 5% din femeile din Marea Britanie nu se mai hranesc corespunzator pentru ca se forteaza sa reduca sau sa elimine caloriile meselor din timpul zilei ca sa poata bea mai mult seara.

Ultimele masuri ale Guvernului Ciolos: Punctul de pensie creste cu 5,25%/ Proroga pentru doua luni mai multe masuri privind bugetarii si alocarea a 6% din PIB pentru educatie/ Amana cu un an eliminarea supraimpozitarii sectorului energetic

Guvernul Ciolos a aprobat joi, in ultima sa sedinta in care are puteri depline, un proiect de Ordonanta de Urgenta care are mai multe prevederi fiscal- bugetare. O masura este cresterea punctului de pensie cu 5,25% din ianuarie 2017. De asemenea, contine prevederi prin care sunt prorogate cu doua luni aplicarea unor prevederi legate salarizarea bugetarilor. Astfel, se amana acordarea de tichetelor de masa, a tichetelor cadou si voucherelor de vacanta. De asemenea, amana pentru un an eliminarea unor taxe si impozite aplicate companiilor energetice si in domeniul resurselor naturale. In plus, amana acordarea a 6% din PIB pentru educatie.

La final de mandat, Raluca Pruna si-a exprimat regretul ca nu a putut sa faca mai multe pentru detinuti

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, sustine ca marele sau regret, la final de mandat, este ca nu a reusit sa treaca prin Parlament legile privind sistemul judiciar si ca nu a reusit sa faca mai multe pentru detinutii din penitenciare.

Cum a reusit Mozart sa-i surclaseze pe Beyonce si Kanye West in topul celor mai multe CD-uri vandute in 2016 VIDEO

In vremurile pe care le traim, numele artistului care a vandut cele mai multe CD-uri in 2016 ar putea parea uimitor. Nu, nu este nici Beyonce si nici Kanye West, ci este cel mai mare compozitor al secolulului XVIII. Da, ati citit bine!.

Cristiano Ronaldo: Daca as fi fost coechipier cu Messi, as fi avut mai multe Baloane de Aur castigate pana acum

Cristiano Ronaldo a ajuns la cota patru Baloane de Aur castigate, lusitanul primindu-l pe ultimul in cursul zilei de luni n. r. 12 decembrie). La putin timp dupa ce a primit trofeul, atacantul Realului a precizat ca ar fi avut mai multe Baloane castigate daca ar fi fost coechipier cu Lionel Messi, marele sau rival de la FC Barcelona.

O actrita din CELEBRUL serial Game of Thrones, VICTIMA a hackerilor! Mai multe poze cu ea TOPLESS circula pe INTERNET (FOTO)

Maisie Williams, care joaca interpreteaza rolul lui Aria in Game of Thrones pare a fi o alta victima a hackerilor, dupa ce mai multe fotografii semi-nud au aparut pe internet saptamana.

The Grand Tour a devenit programul TV care a generat cele mai multe descarcari ilegale din istoria internetului

The Grand Tour, noul show automobilistic prezentat de Jeremy Clarkson, a devenit programul TV care a generat cele mai multe descarcari ilegale din istoria internetului, informeaza The Guardian, citat de News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2775 seconds )