Libnet.ro
UNICEF

05:45

Clotilde Armand a depus o noua contestatie la biroul electoral, in care invoca o exceptie de neconstitutionalitate

Hotnews Hotnews,
 Clotilde Armand a depus o noua contestatie la biroul electoral, in care invoca o exceptie de neconstitutionalitate

Reprezentanta USB Clotilde Armand a depus joi o noua contestatie la biroul electoral al Sectorului 1, unde era favorita duminica seara pentru postul de primar, pentru a-l pierde in cele din urma in fata PSD-istului Dan Tudorache, in care invoca si o exceptie de neconstitutionalitate, legata de reprezentativitatea alesilor locali. continuă pe Hotnews

Am depus o noua contestatie la biroul electoral de sector

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1, invocand faptul ca un primar ales de catre 10% din electorat nu poate fi reprezentativ.

Clotilde Armand a depus o noua contestatie a alegerilor

Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Sectorului 1, a anuntat, pe Facebook, ca a depus o noua contestatie la Biroul Electoral al Sectorului 1. Documentul de 11 pagini include o.

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Viorel Arion a depus doua contestatii la Biroul Electoral de Circumscriptie

Alegeri locale 2016 Hunedoara: rezultatele neoficiale ale scrutinului din 5 iunie 2016 il indica pe Dan Boboutanu PSD), castigator al alegerilor locale pentru functia de primar, la o diferenta de cateva sute de voturi in fata contracandidatului sau, primarul Viorel Arion PNL). Luni, 6 iunie 2016, candidatul PNL a depus doua plangeri la Biroul Electoral de Circumscriptie, fata de modul in care s-au derulat alegerile.

Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1

Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1, invocand faptul ca un primar ales de catre 10% din electorat nu poate fi reprezentativ.

Clotilde Armand, despre decizia Biroului Electoral Sector 1: E un abuz complet

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, apreciaza ca decizia Biroul de circumscriptie al Sectorului 1 de a respinge cererea de renumarare a buletinelor de vot din mai.

Clotilde Armand: Va trebui sa ma sustineti pentru a obliga PSD sa fie mai corect

Candidatul USB pentru primaria sectorului 1, Clotilde Armand, a calificat decizia Biroului Electoral de sector de a respinge renumararea voturilor ceruta de USB drept 'un abuz.

Clotilde Armand despre lupta partidului sau: Nu capitulam! Miza e mai mult decat aceste alegeri, e procesul democratic in Romania (VIDEO)

Candidata pentru Sectorul 1 al Capitalei din partea USB, Clotilde Armand a vorbit despre lupta pe care a dus-o partidul sau in timpul alegerilor locale din 7 iunie. Chiar daca au pierdut aceasta a declarat.

APADOR-CH protesteaza fata de modul in care Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 1 a solutionat sesizarea lui Clotilde Armand

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) protesteaza fata de modul in care Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 1 a solutionat sesizarea prin care Clotilde Armand a cerut renumararea voturilor in 18 sectii si sustine ca este nevoie de modificari urgente in legea electorala, care sa nu mai permita suspiciuni in privinta corectitudinii alegerilor.

Clotilde Armand : USB va contesta la Biroul Electoral Central decizia privind renumararea voturilor in mai multe sectii din Sectorul 1

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, miercuri dimineata, ca nu va renunta la initiativa privind renumararea voturilor.

Rezultate BEC: Clotilde Armand pierde alegerile in Sectorul 1, in fata unui PSD-ist

Rezultatele provizorii publicate de Biroul Electoral Central pentru Municipiul Bucuresti arata o rasturnare de situatie in Sectorul 1 atat fata de sondajele exit-poll dar si fata de rezultatele provizorii anterioare publicate, astfel incat Clotilde.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )