Libnet.ro
UNICEF

16:01

Am depus o noua contestatie la biroul electoral de sector

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am depus o noua contestatie la biroul electoral de sector

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1, invocand faptul ca un primar ales de catre 10% din electorat nu poate fi reprezentativ. continuă pe Ziarul Bursa

Clotilde Armand a depus o noua contestatie la biroul electoral, in care invoca o exceptie de neconstitutionalitate

Reprezentanta USB Clotilde Armand a depus joi o noua contestatie la biroul electoral al Sectorului 1, unde era favorita duminica seara pentru postul de primar, pentru a-l pierde in cele din urma in fata PSD-istului Dan Tudorache, in care invoca si o exceptie de neconstitutionalitate, legata de reprezentativitatea alesilor locali.

Cererea USB de renumarare a voturilor, respinsa de Biroul Electoral Sector 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie. Cu unanimitate de voturi s-a.

ALEGERI LOCALE 2016. Cand ar putea solutiona Biroul Electoral Sector 1 cererea USB privind renumararea voturilor

Biroul Electoral Sectorul 1 ar putea solutiona, marti seara, cererea formulata de Uniunea Salvati Bucurestiul USB) privind renumararea buletinelor de vot din mai multe sectii.

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Viorel Arion a depus doua contestatii la Biroul Electoral de Circumscriptie

Alegeri locale 2016 Hunedoara: rezultatele neoficiale ale scrutinului din 5 iunie 2016 il indica pe Dan Boboutanu PSD), castigator al alegerilor locale pentru functia de primar, la o diferenta de cateva sute de voturi in fata contracandidatului sau, primarul Viorel Arion PNL). Luni, 6 iunie 2016, candidatul PNL a depus doua plangeri la Biroul Electoral de Circumscriptie, fata de modul in care s-au derulat alegerile.

Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1

Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1, invocand faptul ca un primar ales de catre 10% din electorat nu poate fi reprezentativ.

Clotilde Armand a depus o noua contestatie a alegerilor

Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Sectorului 1, a anuntat, pe Facebook, ca a depus o noua contestatie la Biroul Electoral al Sectorului 1. Documentul de 11 pagini include o.

Clotilde Armand: Biroul Electoral de Sector a respins solicitarea de renumarare a voturilor la sectorul 1

Cererea USB de renumare a voturilor la 18 sectii de votare din sectorul 1 a fost respinsa, Armand Clotilde, candidatul USB la Primaria de sector afirmand ca decizia a fost luata dupa multe regiversari, ceea ce nu este in regula.

ALEGERI LOCALE 2016. Biroul Electoral a RESPINS cererea USB de renumarare a voturilor in Sectorul 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie.

APADOR-CH protesteaza fata de modul in care Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 1 a solutionat sesizarea lui Clotilde Armand

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) protesteaza fata de modul in care Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 1 a solutionat sesizarea prin care Clotilde Armand a cerut renumararea voturilor in 18 sectii si sustine ca este nevoie de modificari urgente in legea electorala, care sa nu mai permita suspiciuni in privinta corectitudinii alegerilor.

Contestatia depusa de Tudor Pendiuc a fost respinsa. Biroul Electoral Pitesti nu a fost de acord cu renumararea voturilor

Biroul Electoral Pitesti a respins contestatia formulata de actualul primar al municipiului Pitesti, devansat la alegerile pentru fotoliul de edil-sef de vicele Cornel Ionica, dar si contestatile depuse pentru Consiliul Local Pitesti de catre PAM, PNTCD si PNL.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )