Libnet.ro
UNICEF

01:06

Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1

România Liberă România Liberă,
Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1

Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1, invocand faptul ca un primar ales de catre 10% din electorat nu poate fi reprezentativ. continuă pe România Liberă

Clotilde Armand a depus o noua contestatie la biroul electoral, in care invoca o exceptie de neconstitutionalitate

Reprezentanta USB Clotilde Armand a depus joi o noua contestatie la biroul electoral al Sectorului 1, unde era favorita duminica seara pentru postul de primar, pentru a-l pierde in cele din urma in fata PSD-istului Dan Tudorache, in care invoca si o exceptie de neconstitutionalitate, legata de reprezentativitatea alesilor locali.

Am depus o noua contestatie la biroul electoral de sector

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul Clotilde Armand a depus, joi seara, o noua contestatie la Biroul Electoral al sectorului 1, invocand faptul ca un primar ales de catre 10% din electorat nu poate fi reprezentativ.

Clotilde Armand a depus o noua contestatie a alegerilor

Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Sectorului 1, a anuntat, pe Facebook, ca a depus o noua contestatie la Biroul Electoral al Sectorului 1. Documentul de 11 pagini include o.

APADOR-CH protesteaza fata de modul in care Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 1 a solutionat sesizarea lui Clotilde Armand

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) protesteaza fata de modul in care Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 1 a solutionat sesizarea prin care Clotilde Armand a cerut renumararea voturilor in 18 sectii si sustine ca este nevoie de modificari urgente in legea electorala, care sa nu mai permita suspiciuni in privinta corectitudinii alegerilor.

Clotilde Armand : USB va contesta la Biroul Electoral Central decizia privind renumararea voturilor in mai multe sectii din Sectorul 1

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, miercuri dimineata, ca nu va renunta la initiativa privind renumararea voturilor.

Clotilde Armand, despre decizia Biroului Electoral Sector 1: E un abuz complet

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, apreciaza ca decizia Biroul de circumscriptie al Sectorului 1 de a respinge cererea de renumarare a buletinelor de vot din mai.

Clotilde Armand, intrebata de unde isi cumpara cercei: De la targul de vechituri

Clotilde Armand, candidatul Uniunii Salvati Bucuresti la Primaria sectorului 1, a marturisit miercuri seara, intr-o emisiune la B1 Tv, ca isi cumpara cerceii de la targul de vechituri. Intrebata de moderatorul emisiunii, care a facut precizarea ca intrebarea vine de la colegele sale, de unde isi cumpara cerceii, Clotilde Armand a raspuns: Am vazut ca toata lumea e dezamagita cand dau raspunsul: de la targul de vechituri. In Romania are o conotatie negativa, dar . ) aceste targuri de vechituri sunt pentru mine ca o cautare de comoara.

Clotilde Armand ii raspunde Gabrielei Firea: Este ca un banc la Radio Erevan; doamna Firea are dreptate, numai ca nu Nicusor Dan ci Dragnea a incalcat legea

Clotilde Armand, candidatul USB la sectorul 1, i-a raspuns, marti seara, pe facebook, Gabrielei Firea care l-a acuzat pe Nicusor Dan ca a continuat sa-si faca campanie elctorala si in ziua votului incalcand astfel legea. Ca membra in partidul condus de un condamnat penal pentru falsificarea unor alegeri, doamna Firea stie desigur din proprie experienta ce inseamna falsul electoral. Este ca un banc la Radio Erevan; doamna Firea are dreptate, numai ca nu Nicusor Dan ci Dragnea a incalcat legea. , a scris Clotilde pe contul sau de facebook.

Clotilde Armand, in ie la Sinteza zilei. Cum a pierdut alegerile intr-o noapte si ce nu s-a vazut in timpul campaniei electorale

In seara alegerilor, frantuzoaica Clotilde Armand castigase primaria cu cel mai mare buget din Romania. Dimineata, ce sa vezi, minune! Castigase altcineva. Au furat-o peste.

Clotilde Armand, in ie la Sinteza zilei. Cum a pierdut alegerile intr-o noapte si ce nu s-a vazut in timpul campaniei electorale

In seara alegerilor, frantuzoaica Clotilde Armand castigase primaria cu cel mai mare buget din Romania. Dimineata, ce sa vezi, minune! Castigase altcineva. Au furat-o peste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )