Libnet.ro
UNICEF

23:30

Clotilde Armand nu vrea sa dea 10 milioane de lei pentru Catedrala: Propunem doua milioane

Antena3 Antena3,
Clotilde Armand nu vrea sa dea 10 milioane de lei pentru Catedrala: Propunem doua milioane

Clotilde Armand, consilier local sector 1 din partea USB, considera prea mare suma de 10 milioane de lei care s-a propus sa fie alocata de catre administratia locala pentru Catedrala Mantuirii. continuă pe Antena3

Dan Tudorache vrea sa dea 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut ca ordinea de azi a sedintei Consiliului Local sa fie suplimentata cu un proiect de hotarare prin care sa se acorde zece milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Scandal la Primaria Sectorului 1. Edilul Dan Tudorache vrea sa dea 10 milioane de lei din buget pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut introducerea suplimentara pe ordinea de zi a sedintei de joi a Consiliului Local a unui proiect de hotarare prin care se acorda 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului din bugetul primariei.

Posta Romana, obligata sa revina asupra anularii unei licitatii IT si sa incheie un acord de peste 10 milioane lei cu NextGen, firma de cablu a Telekom

Posta Romana a fost obligata in data de 21 iulie de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor sa revina asupra deciziei de a anula o licitatie pentru achizitia unui sistem integrat de comunicatii si sa incheie un contract estimat la peste 10 milioane lei cu ofertantul castigator - NextGen Communications, firma de cablu a Telekom Romania. Licitatia face parte dintr-un proiect mai amplu al Postei de innoire a infrastructurii IT si iesire din zona tehnologiilor depasite.

Scandal la Primaria Sectorului 1 pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Clotilde Armand: Vrem dezbatere publica

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut introducerea suplimentara pe ordinea de zi a sedintei de joi a Consiliului Local a unui proiect de hotarare prin care se acorda 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului din bugetul primariei.

Agricover - profit net de 1,68 milioane lei pentru operatiunile de agribusiness

Grupului Agricover, cu activitate de peste 15 ani in agribusiness-ul romanesc, a raportat pentru primul semestru al anului 2016 un profit net de 1,68 milioane lei pentru operatiunile de agribusiness.

Guvernul a decis alocarea a 24,191 milioane lei pentru salariatii disponibilizati de la RAAN

Guvernul a aprobat alocarea sumei de 24,191 milioane lei pentru aplicarea unor masuri de protectie sociala destinate salariatilor care au fost disponibilizati la sfarsitul lunii iunie de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN) Drobeta-Turnu Severin.

USB: Am propus alocarea a 2 milioane lei pentru Catedrala Neamului si consultarea cetatenilor pentru a distribui restul de bani pentru spitale

Clotilde Armand, consilierul USB la Sectorul 1, a declarat intr-o conferinta organizata in fata Primariei de sector, ca USB s-a abtinut de la votul privind alocarea unei sume de 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, propusa de.

Dan Tudorache: Patriarhia BOR a cerut tuturor primariilor de sector cate 10 milioane de lei pentru Catedrala Neamului

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat, vineri, ca Patriarhia Bisericii Ortodoxe Romane si Patriarhul Daniel au solicitat oficial suma de 10 milioane de lei pentru lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului, iar o astfel de cerere a fost facuta catre toti primarii de sector, consilierii PSD de la Sectorul 1 asumandu-si sa inainteze aceasta propunere printr-un proiect, in sedinta de Consiliu Local.

Primaria da RADET 19 milioane lei pentru continuarea programului de reparatii

Primaria Bucuresti a anuntat ca va vira in conturile RADET suma de 19 milioane lei, care reprezinta ultima transa din subventia pe care Municipalitatea o datora regiei pentru perioada martie - mai 2016,.

Municipalitatea va vira RADET 19 milioane lei pentru continuarea programului de reparatii

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a semnat ordonantarea de plata pentru suma de 19 milioane lei, suma ce reprezinta ultima transa din subventia pe care municipalitatea o datora RADET pentru perioada martie - mai 2016, pentru ca programul de reparatii al regiei sa poata fi continuat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3218 seconds )