Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cluj: Cinci persoane au fost ranite dupa ce un microbuz cu pasageri s-a rasturnat

B1 B1,
Cluj: Cinci persoane au fost ranite dupa ce un microbuz cu pasageri s-a rasturnat

Cinci femei au fost ranite, joi, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, la iesirea din localitatea clujeana Apahida, din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba, relateaza Mediafax. Potrivit. continuă pe B1

Incendiu izbucnit la o rafinarie din Mexic: Peste 20 de persoane au fost ranite

23 de persoane au fost ranite, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce un incendiu a izbucnit la un rezervor de petrol al unei rafinarii dinMexic, scrie AFP. Zona din jurul rafinariei a fost evacuata pent.

Doua trenuri au intrat in coliziune in Coreea de Sud: O persoana a murit si alte 80 au fost ranite

O persoana a murit, iar alte 80 au fost ranite dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune, marti, in zona coastei de est a Coreei de Sud, a anuntat agentia de presa sud-coreeana, citata de.

Filipine. 18 persoane au fost ucise dupa un atac al rebelilor musulmani

Cel putin 18 persoane au fost ucise dupa ce trupele armate filipineze au fost atacate, ieri, de rebelii musulmani din doua orase din provincia Maguindanao, in sudul teritoriului. 17 dintre cei ucisi sunt rebeli, iar.

Accident GRAV la Cluj: Cinci femei, ranite

Cinci persoane au fost ranite, joi, intr-un accident de circulatie produs la iesirea din localitatea clujeana Apahida. Microbuzul in care se aflau s-a rasturnat din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba,informeaza politia.

Mexic: Peste 20 de persoane au fost ranite in urma unui Incendiula o rafinarie

Zona din jurul rafinariei a fost evacuata pentru ca pompierii sa poata stinge focul care ardea inca la primele ore ale diminetii de joi.

Un spital din centrul Fasiei Gaza a fost bombardat de israelieni: Cinci persoane au murit

Cinci persoane au fost ucise, luni, intr-un bombardament israelian care a atins un spital, in centrul Fasiei Gaza, potrivit serviciilor palestiniene de salvare, citate de AFP. in acelasi atentat, 70 de persoane au.

O persoana a murit si alte 80 au fost ranite in timpul unei coliziuni intre doua trenuri in Coreea de Sud

O persoana a murit si alte 80 au fost ranite in timpul unei coliziuni intre doua trenuri in Coreea de sud. ccidentul a avut loc in zona coastei de est a Coreei de Sud, potrivit agentiei de presa sud-coreene.

Un autocar s-a rasturnat in afara carosabilului in localitatea Mohu. Cinci persoane necesita ingrijiri medicale

Un accident rutier s-a petrecut in urma cu putin timp in judetul Sibiu, in localitatea Mohu. Cinci persoane sunt ranite. Cei de la ISU Sibiu s-au deplasat de urgenta la fata locului.

Moartea neagra loveste din nou. 30.000 de oameni au fost izolati, dupa ce un barbat a murit de ciuma bubonica

Un oras chinezesc a fost izolat, iar 151 de persoane au fost plasate in carantina incepand de saptamana trecuta, dupa ce un barbat a decedat de ciuma bubonica, a anuntat marti presa oficiala. Cei.

Fasia Gaza: 15 palestinieni au fost ucisi dupa o lovitura israeliana asupra unei scoli a ONU, inclusiv femei si copii

15 palestinieni au fost ucisi joi in urma unui tir israelian asupra unei scoli a ONU la Beit Hanoun, in nordul Fasiei Gaza, unde erau refugiati civili, potrivit serviciilor locale de urgenta, citate de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )