Libnet.ro
UNICEF

13:30

Clujenii, furibunzi dupa eliminarea din Europa League: Arbitru penibil! si Trebuia sa mearga o echipa din Elvetia

Adevărul Adevărul,
Clujenii, furibunzi dupa eliminarea din Europa League: Arbitru penibil! si Trebuia sa mearga o echipa din Elvetia

CFR Cluj a fost pierdut, joi, in deplasare, meciul cu Young Boys Berna, 2-1, si a ratat calificarea in primavara europeana. continuă pe Adevărul

O rusine de arbitru din Franta elimina CFR Cluj din Europa League

CFR Cluj a fost la cateva minute distanta de calificarea in saisprezecimile Europa League, faza a competitiei unde campioana Romaniei ar fi ajuns fara arbitrajul partinitor al francezului Benoit Bastien.

CFR Cluj, eliminata dramatic din Europa League

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a pierdut cu scorul de 2-1 pe terenul elvetienilor de la Young Boys Be.

Arbitru din Franta la meciul Young Boys - CFR Cluj

Campioana Romaniei este condamnata sa castige, joi seara, la Berna, pentru a obtine calificarea in saisprezecimile Europa League.

Cristian Balgradean, nervos dupa infrangerea din Elvetia: Suntem prea mici, probabil ca a dat penalti ca suntem romani

Portarul Cristian Balgradean a declarat, joi seara, ca este dezamagit dupa eliminarea echipei CFR Cluj din Europa League si a criticat arbitrajul francezului Benoit Bastien, despre care a spus ca a dat penalti impotriva clujenilor probabil pentru ca suntem romani.

Europa League: Young Boys Berna vs CFR Cluj (de la ora 19:55) - Ardelenii au nevoie de victorie pentru calificarea in primavara europeana

CFR Cluj are nevoie de o victorie, joi seara, in ultima etapa din grupele Europa League, pentru a se califica in primavara europeana. Echipa pregatita de Edward Iordanescu va juca pe terenul lui Young Boys Berna, de la ora 19:55, iar partida va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe DigiSport, Telekom Sport si Look Plus.

BURSELE LUMII Bursele din Europa, la recordul ultimelor zece luni

Pietele din Europa au crescut ieri, ajungand la cel mai ridicat nivel din februarie pana in prezent, pe fondul evolutiilor legate de vaccinul impotriva Covid-19 si de un viitor pachet de stimulente fiscale in SUA.

BURSELE LUMII Bursele din Europa raman pe scadere

Pietele din Europa au scazut si ieri, in contextul incertitudinilor legate de Brexit, respectiv de un viitor acord comercial intre Marea Britanie si UE.

BURSELE LUMII Declin pe bursele din Europa

Pietele din Europa au scazut ieri, in contextul amplificarii tensiunilor dintre Statele Unite si China, respectiv al temerilor legate de un Brexit fara acord comercial cu UE.

Marile companii de cai ferate din Europa vor sa extinda cursele de noapte

Germania, Austria, Franta si Elvetia au anuntat astazi o colaborare mai stransa a companiilor lor nationale de cai ferate, in ideea de a lansa mai multe curse de noapte paneuropene, precum Paris-Viena, incepand din luna decembrie 2021.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2307 seconds )