Libnet.ro
UNICEF

19:15

Clujul, singurul oras mare din tara unde preturile locuintelor au crescut in ultimul an

Adevărul Adevărul,
Clujul, singurul oras mare din tara unde preturile locuintelor au crescut in ultimul an

Cluj-Napoca este singurul oras mare din tara unde preturile locuintelor au crescut in ultimele 12 luni, in conditiile in care orase precum Constanta, Ploiesti, Timisoara, Brasov si Bucuresti proprietarii locuintelor din Bucuresti au scazut preturile cu pana la 4,2%. continuă pe Adevărul

Bucurestiul, singurul oras in care preturile apartamentelor depasesc inca 1.000 euro/mp

Bucurestiul a ramas singurul oras mare din Romania unde preturile medii ale apartamentelor depasesc inca 1. 000 euro/mp. Prin comparatie, in Timisoara au scazut sub 800 euro/mp.

Avertizarea de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara continua

Administratia Nationala Apele Romane a emis o atentionare hidrologica privid scurgerile pe versanti, torenti si paraie, cresterile de debite si de niveluri pe unele rauri din mai multe bazine hidrografice din tara, se arata intr-un comunicat de presa.

Noile Mercedes CLA si Clasa E, prezentate publicului in trei orase din tara.

Mercedes - Benz Romania prezinta noile modele CLA, dar si intreaga gama Clasa E, care a trecut printr-un facelift, in cadrul unui eveniment Wild Beauties. Bucurestenii au putut admira si testa modelele in cadrul evenimentului oraganizat la Carrefour Colosseum, din Chitila. Mercedes-Benz Romania a pregatit un program de lansari locale in trei orase din tara Arad, Bucuresti si Brasov), pentru a oferi clientilor si potentialilor clienti ocazia de a testa cele mai noi modele de la Mercedes-Benz .

Investitorii germani reclama lipsa autostrazilor din tara noastra

Investitorii germani i-au reclamat premierului Victor Ponta lipsa autostrazilor din tara noastra, nivelul ridicat al birocratiei din administratie si plata tarzie a facturii aferente lucrarilor executate si a TVA.

Avertizare de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca se instituie avertizarea de cod galben, incepand de astazi, ora 18:00, pentru mai multe bazine hidrografice din tara, potrivit unui comunicat de presa.

Premiera in Romania. Gratuitate la transportul public in comun, pentru un oras din tara

Consilierii locali din Lugoj, judetul Timis, au votat, in sedinta de joi, introducerea transportului public in comun gratuit in municipiu, incepand din 1 iulie, decizia fiind o premiera in Romania, a anuntat.

TOP destinatii din Europa unde vedem multe cu bani putini.

In Europa exista cateva regiuni si orase unde avantajele la capitolul cost-beneficiu pe care le au in privinta turismului sunt de necontestat. Insulele grecesti se afla in top la acest capitol, urmate indeaproape de riviera albaneza si de orasele Lisabona, Berlin si Istanbul. Ca turisti, puteti opta, oricand, pentru o vacanta de o saptamana sau pentru un city break. Fiecare dintre cele doua optiuni prezinta cateva avantaje, iar preturile accesibile pentru turistii romani se afla printre .

Trei atentate comise simultan intr-un oras siit din Irak: 12 persoane au murit

Douasprezece persoane au murit, luni dimineata, in trei atentate comise simultan intr-o piata dintr-un oras majoritar siit, la nord de Bagdad, au anuntat politia si o sursa medicala, informeaza AFP, citata.

PROTESTELE DIN TURCIA. Cum vrea Erdogan vrea sa detensioneze situatia din tara.

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a incercat, miercuri, sa detensioneze situatia creata impotriva Guvernului sau si a propus un referendum pe tema reamenajarii pietei Taksim, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si PROTESTELE din TURCIA: Politia foloseste gaze lacrimogene impotriva miilor de manifestanti la Ankara La o zi dupa interventia politiei in aceasta piata, seful Guvernului a avut intrevederi cu reprezentantii miscarii de contestare, in fata carora a avansat prudent ideea de .

Avertizare de cod galben si portocaliu pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationasa Apele Romane avertizeaza ca, in perioada urmatoare, se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din mai multe bazine hidrografice, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )