Libnet.ro
UNICEF

14:00

Avertizare de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avertizare de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca se instituie avertizarea de cod galben, incepand de astazi, ora 18:00, pentru mai multe bazine hidrografice din tara, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Avertizare de cod portocaliu si galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca, in perioada 07. 2013 ora 15:00 - 08. 2013 ora 16:00, se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice Somesul Mare, Lapus, Mures superior, Siret si Prut, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie si ale cotelor de inundatie.

ANM: Cod galben de vant pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben de vant.

Cod galben de ploi si grindina pentru mai multe judete

ANM a emis duminica mai multe avertizari cod galben de furtuna pentru sapte judete din tara. Potrivit meteorologilor, vor fi ploi torentiale, grindina si descarcari electrice, pana la ora 17:00, in sudul.

Zeci de case si sute de hectare de teren agricol, afectate de ploi, in Maramures, Neamt si Suceava. Cod galben sau portocaliu in mai multe zone din tara

Apele Romane au emis o avertizare hidrologica de inundatii valabila pana sambata, 8 iunie, orele 16. 00, pentru mai multe zone aflate in apropiere de Somesul Mare, Lapus, Muresul Superior, Prut si Siret.

COD GALBEN de inundatii pentru 12 judete ale tarii.

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, luni, o avertizare cod galben de inundatii pentru 12 judete ale tarii. De luni seara se instituie cod galben in zona bazinelor hidrografice Viseu, Iza, Lapus judetul Maramures), Tur judetul Satu Mare), Somesul Mare judetul Bistrita Nasaud), Crasna, Barcau, Crisul Repede, Crisul Negru judetele Salaj, Satu Mare, Bihor), Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna judetele Timis si Caras Severin), Jiu superior si afluenti .

AVERTIZARE METEOCod Galben de ploi, vant si grindina in Bihor

Avertizare cod galben de ploi torentiale, vant si grindina in aproape toate judetele din tara, printre care si Bihorul. Meteorologii sustin ca aceasta este valabila de astazi, de la ora 16. 00, pana maine la ora 11.

COD GALBEN DE FURTUNA. Care sunt zonele cu instabilitate atmosferica accentuata

Aproape toate judetele tarii, cu exceptia Bucurestiului si a 11 judete din est si sud, vor fi de luni, ora 16. 00, pana marti, la ora 9. 00, sub avertizare cod galben de furtuna, potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Zeci de case si sute de hectare de teren agricol, afectate de ploi, in Maramures, Neamt si Suceava

Apele Romane au emis o avertizare hidrologica de inundatii valabila pana sambata, 8 iunie, orele 16. 00, pentru mai multe zone aflate in apropiere de Somesul Mare, Lapus, Muresul Superior, Prut si Siret.

Furtuni si ploi torentiale. Baraganul intra sub cod galben de vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina, intensificari de vant, valabila pentru Baragan de marti de la ora 9. 00 si pana miercuri dimineata.

Prahova, din nou sub cod galben de ploi torentiale, vant si grindina

Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina, intensificari de vant, valabila in nordul, vestul, centrul si sudul Romaniei. Este afectata si jumatatea de nord a Prahovei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )