Libnet.ro
UNICEF

15:16

PROTESTELE DIN TURCIA. Cum vrea Erdogan vrea sa detensioneze situatia din tara.

România Liberă România Liberă,
PROTESTELE DIN TURCIA. Cum vrea Erdogan vrea sa detensioneze situatia din tara.

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a incercat, miercuri, sa detensioneze situatia creata impotriva Guvernului sau si a propus un referendum pe tema reamenajarii pietei Taksim, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si PROTESTELE din TURCIA: Politia foloseste gaze lacrimogene impotriva miilor de manifestanti la Ankara La o zi dupa interventia politiei in aceasta piata, seful Guvernului a avut intrevederi cu reprezentantii miscarii de contestare, in fata carora a avansat prudent ideea de . continuă pe România Liberă

PROTESTELE DIN TURCIA. Erdogan vrea sa detensioneze situatia printr-un referendum.

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a incercat, miercuri, sa detensioneze situatia creata impotriva Guvernului sau si a propus un referendum pe tema reamenajarii pietei Taksim, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si PROTESTELE din TURCIA: Politia foloseste gaze lacrimogene impotriva miilor de manifestanti la Ankara La o zi dupa interventia politiei in aceasta piata, seful Guvernului a avut intrevederi cu reprezentantii miscarii de contestare, in fata carora a avansat prudent ideea de .

Protestele din Turcia, interzise de Guvern: Accesul manifestantilor in Piata Taksim din Istanbul a fost blocat de politisti

Guvernul din Turcia a interzis protestele care au luat amploare in ultimele 12 zile in Istanbul. Zeci de politisti antirevolta au luat marti dimineata cu asalt Piata Taksim, utilizand la scara larga grenade .

Protestele din Turcia, interzise de Guvern: Accesul in Piata Taksim, blocat de politisti (LIVE VIDEO)

Guvernul din Turcia a interzis protestele care au luat amploare in ultimele 12 zile in Istanbul. Zeci de politisti antirevolta au luat marti dimineata cu asalt Piata Taksim, utilizand la scara larga grenade .

Protestele din Turcia, INTERZISE de Guvern: Accesul manifestantilor in Piata Taksim, BLOCAT ...

Guvernul din Turcia a interzis protestele care au luat amploare in ultimele 12 zile in Istanbul. Marti dimineata orele Romaniei), sute de politisti antirevolta au luat cu asalt Piata Taksim, din Istanbul, centrul miscarii de protest impotriva Guvernului, potrivit postului de tekeviziune Al Jazeera. Martori citati de agentia de presa Reuters au declarat ca, marti, politia, baricadata de vehicule blindate, a tras cu gaze lacrimogene si a folosit tunuri cu apa ca sa-i imprastie pe .

UPDATE Protestele din Turcia: Premierul Erdogan se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor/ Zeci de politisti antirevolta au luat marti cu asalt Piata Taksim,

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a facut luni un prim gest concret pentru dezamorsarea gravei crize ce zguduie de 11 zile Turcia, acceptand sa-i primeasca la discutii, miercuri, pe reprezentantii manifestantilor care ii cer demisia, transmite AFP. UPDATE: 8:30 Zeci de politisti antirevolta au luat marti cu asalt Piata Taksim, la Istanbul, centrul miscarii de protest impotriva Guvernului care afecteaza Turcia de 12 zile, utilizand la scara larga grenade lacrimogene.

Protestele din Turcia: Premierul Erdogan se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a facut luni un prim gest concret pentru dezamorsarea gravei crize ce zguduie de 11 zile Turcia, acceptand sa-i primeasca la discutii, miercuri, pe reprezentantii manifestantilor care ii cer demisia, transmite AFP.

PROTESTELE DIN TURCIA. Cum raspund manifestantii propunerii lui Erdogan.

Propunerea premierului turc, Recep Tayyip Erdogan, cu privire la organizarea unui referendum local referitor la Parcul Gezi din Istanbul, la originea unei miscari de protest fata de Guvern, nu este nici legala si nici de dorit, a declarat, joi, un reprezentant al manifestantilor, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Exista o decizie a justitiei, care a impus oprirea lucrarilor de amenajare a Parcului Gezi. In acest conditii, nu este legal sa se ia in calcul o consultare populara pentru a decide .

PROTESTELE din TURCIA: Politia foloseste gaze lacrimogene impotriva miilor de manifestanti ...

Politia a folosit gaze lacrimogene si tunuri de apa pentru a dispersa manifestantii reuniti la Ankara pentru a cere demisia Guvernului turc, a constatat un jurnalist al AFP in noaptea de marti spre miercuri, scrie Mediafax. Interventia fortelor de ordine a avut loc pe o artera din centrul orasului, in apropiere de ambasada Statelor Unite, impotriva unei multimi formate din peste 5. 000 de persoane, care scandau Guvern demisia! si Tayyip Erdogan, premierul, n. red. ) demisia. Arborand .

Protestele din Turcia: PE cere reconciliere, avertizand impotriva masurilor dure

Reprezentantii Parlamentului European PE) isi exprima ingrijorarea privind utilizarea excesiva si disproportionata a fortei de catre politia turca impotriva protestelor pasnice si legitime din Parcul Gezi din Istanbul, potrivit unui comunicat de presa.

Liderii islamisti din tarile arabe, ingrijorati de protestele din Turcia

Manifestatiile desfasurate in mai multe orase din Turcia sunt urmarite cu atentie in lumea araba, producand ingrijorari in randul liderilor islamisti, potrivit unor analisti preluati de AFP si citati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )