Libnet.ro
UNICEF

17:01

Avertizarea de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara continua

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avertizarea de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara continua

Administratia Nationala Apele Romane a emis o atentionare hidrologica privid scurgerile pe versanti, torenti si paraie, cresterile de debite si de niveluri pe unele rauri din mai multe bazine hidrografice din tara, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Avertizare de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca se instituie avertizarea de cod galben, incepand de astazi, ora 18:00, pentru mai multe bazine hidrografice din tara, potrivit unui comunicat de presa.

Avertizare de cod galben si portocaliu pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationasa Apele Romane avertizeaza ca, in perioada urmatoare, se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din mai multe bazine hidrografice, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Avertizare Cod Galben de inundatii pe raul Dambovita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare hidrologica Cod Galben, incepand de astazi, ora 13. 00 si pana maine la ora 18. 00, pe raurile din mai multe bazine hidrografice.

Cod galben de ploi emis miercuri pentru aproape toata tara, valabil pana joi seara

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, o atentionare de cod galben de furtuna si grindina pentru mai multe judete din tara. Avertizarea este valabila de astazi de la ora 15:00, pana joi la ora 23:00.

Cod galben de furtuna si grindina emis miercuri pentru aproape toata tara, valabil pana joi seara

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, o atentionare de cod galben de furtuna si grindina pentru mai multe judete din tara. Avertizarea este valabila de astazi de la ora 15:00, pana joi la ora 23:00.

Atentionarea cod galben de ploi si grindina, prelungita

Meteorologii au prelungit avertizarea cod galben de ploi, grindina si intensificari ale vantului pentru mare parte din teritoriul tarii - exceptand 5 judete din vestul tarii si judetele Tulcea si Constanta, pana miercuri la ora 23.

Prahova, sub cod galben de ploi torentiale, grindina si vant, pana miercuri seara

Avertizarea cod galben de vreme instabila a fost prelungita de meteorologi pana miercuri seara, la ora 23. Este posibil si ca aceasta avertizare sa fie actualizata.

Cod galben de inundatii pe rauri din nord, nord-vest si sud-vest

Raurile mici din bazine hidrografice aflate in nordul, nord-vestul si sud-vestul tarii se afla, in intervalul luni, ora 18. 00 - marti, ora 16. 00, sub atentionare cod galben de inundatii, informeaza Administratia Nationala Apele Romane.

Cod galben de inundatii pe rauri din nord, nord-vest si sud-vest, valabil pana marti

Hidrologii au emis, luni, o atentionare cod galben de inundatii pe raurile mici din bazine hidrografice aflate in nordul, nord-vestul si sud-vestul tarii, in intervalul luni, ora 18. 00 - marti, ora 16.

Oltul, sub cod galben de furtuna pana in aceasta seara

Meteorologii au prelungit avertizarea de cod galben de furtuna pana in aceasta seara, orele 23. Avertizarea este valabila pentru cea mai mare parte centrului si sudului tarii, doar cateva judete scapand de ploile insemnate cantitativ din aceasta perioada. Oltul s-a aflat, zilele trecute, sub un cod portocaliu de inundatii si furtuni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )