Libnet.ro
UNICEF

16:30

CNA a primit 45 de sesizari privind emisiunea Sinteza zilei de miercuri, in care a fost invitata Olivia Steer

Hotnews Hotnews,
 CNA a primit 45 de sesizari privind emisiunea Sinteza zilei de miercuri, in care a fost invitata Olivia Steer

Consiliul National al Audiovizualului a primit pana in prezent 45 de sesizari privind emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3 in care Olivia Steer a facut o serie de afirmatii anti-vaccinare, sesizarile vizand faptul ca nu a existat si o opinie medicala, iar Mihai Gadea nu si-ar fi indeplinit rolul de moderator, dupa cum a explicat Monica Gubernat, membru CNA. continuă pe Hotnews

Olivia Steer, reclamata la CNA pentru afirmatiile neavizate de la Sinteza Zilei

Afirmatiile si acuzatiile Oliviei Steer din emisiunea Sinteza Zilei au fost reclamate de telespectatori catre Consiliul National al Audiovizualului CNA).

Anuntul facut de Olivia Steer dupa participarea la Sinteza Zilei

Olivia Steer, cea mai cunoscuta activista antivaccin din Romania, a fost invitata lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza Zilei exact in ziua in care Ministerul Sanatatii a anuntat epidemie.

Peste 150 de sesizari privind mirosul din mai multe cartiere bucurestene, inregistrate la Primaria Capitalei. Ce masuri vor lua autoritatile

Capitala se confrunta cu probleme legate de calitatea aerului. Astfel, in ultimele doua luni, la Primaria Capitalei au fost depuse peste 150 de sesizari privind mirosul care persista in cartierele Bucurestii Noi, Pajura, Militari, Giulesti Sarbi si in localitatile Chitila si Chitila.

Trei exclusivitati uriase in aceasta seara la Sinteza zilei. Olivia Steer este invitata lui Mihai Gadea

Mihai Gadea a pregatit pentru editia din aceasta seara a emisiunii Sinteza zilei trei exclusivitati uriase. Olivia Steer va fi in platoul Sintezei Zilei dupa ce a fost linsata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2356 seconds )