Libnet.ro
UNICEF

12:00

CNAS: Se vor acorda servicii medicale si celor fara card de sanatate

România Liberă România Liberă,
CNAS: Se vor acorda servicii medicale si celor fara card de sanatate

Aproape 840. 000 de persoane nu si-au ridicat cardul de sanatate de la casele de asigurari de sanatate sau de la medicul de familie, dar vor primi servicii medicale si dupa 1 mai, cand cardul devine obligatoriu, a anuntat presedintele CNAS, Vasile Ciurchea, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

CNAS: Aproape 840.000 de romani nu au card de sanatate, dar vor primi servicii medicale

Aproape 840. 000 de persoane nu si-au ridicat cardul de sanatate de la casele de asigurari de sanatate sau de la medicul de familie, dar vor primi servicii medicale si dupa 1 mai, cand cardul devine obligatoriu, consultatiile fiind monitorizate separat,.

Ce se intampla, din 1 mai, cu asiguratii care nu si-au ridicat cardul de sanatate

Cele aproape 840. 000 de persoane care nu si-au ridicat cardul de sanatate de la casele de asigurari de sanatate sau de la medicul de familie vor primi servicii medicale si dupa 1 mai, cand cardul devine obligatoriu, consultatiile fiind monitorizate separat. Asa a anuntat miercuri presedintele CNAS, Vasile Ciurchea.

Ciurchea: Persoanele care nu au primit cardul de sanatate pot beneficia de servicii medicale si dupa 1 mai

Cei aproximativ 500. 000 de romani care nu au intrat inca in posesia cardului de sanatate, obligatoriu de la 1 mai vor putea beneficia de servicii medicale si in lipsa documentului electronic. Asa a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, Vasile Ciurchea, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

De la 1 mai, folosim cardul de sanatate, pentru a obtine servicii medicale. Spitalul Judetean de Urgenta Buzau este pregatit pentru schimbare

Cel mai mare spital din Buzau este pregatit sa ofere servicii medicale, de la 1 mai, pe baza cardului de sanatate. Asta, deoarece unitatea medicala a cumparat din timp un numar suficient de cititoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )