Libnet.ro
UNICEF

20:15

CNCD a amendat Google pentru o modificare a denumirii Catedralei Neamului. Ce raspunde Google

România Liberă România Liberă,
CNCD a amendat Google pentru o modificare a denumirii Catedralei Neamului. Ce raspunde Google

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a decis, miercuri, sa amendeze compania Go. continuă pe România Liberă

Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului

Google Romania Bucuresti) a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) cu 10. 000 de lei dupa ce nu a luat nicio masura si nu a informat centrala cu privire la schimbarea pe Google Maps a denumirii Catedralei Mantuirii Neamului cu Catedrala prostirii neamului. Reactia BOR dupa amendarea Google Romania pentru Catedrala Prostirii Neamului.

Decizie istorica: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului Reactia Patriarhiei

UPDATE, 17 iunie, 14. 15 Patriarhia Romana saluta decizia CNCD privind sanctionarea Google Romania, pentru ca nu a luat nicio masura si nu a informat centrala cu privire la schimbarea pe Google.

Reactia Google dupa amendarea pentru cazul Catedrala Prostirii Neamului: Eroarea semnalata a fost eliminata prompt

Google a dat miercuri o reactie la decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de amendare a companiei cu 10. 000 de lei, dupa ce, in mai, tag-ul de pe Google Maps pentru locul in care se afla Catedrala Mantuirii Neamului a fost schimbat in Catedrala Prostirii Neamului Romanesc. Eroarea semnalata a fost eliminata prompt in acest caz. Asteptam sa primim decizia oficiala a CNCD, iar apoi vom evalua urmatorii pasi, spun cei de la Google. Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului.

Google, amendat de CNCD pentru denumirea Catedrala Prostirii Neamului pe Google Maps

Google Romania a primit o amenda de 10. 000 de lei de la Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru ca nu a luat nici o masura de schimbare a denumirii din Catedrala Prostirii Neamului in Catedralei Mantuirii Neamului pe aplicatia Google Maps, potrivit g4media. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )