Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coco Paun, fostul iubit al Biancai Dragusanu, implicat intr-un nou scandal: un preot il acuza de camatarie

Adevărul Adevărul,
Coco Paun, fostul iubit al Biancai Dragusanu, implicat intr-un nou scandal: un preot il acuza de camatarie

Coco Paun, fostul cap al lumii interlope din Targu Jiu, este implicat intr-un nou scandal legat de o propritetate din municipiul Targu Jiu. continuă pe Adevărul

Ce spune Serban Huidu despre avortul Biancai Dragusanu

Intr-un post publicat pe blogul sau, Serban Huidu ii critica dur pe jurnalistii care au ales sa promoveze atat de intens presupusul avort al Biancai Dragusanu. Fostul carcotas spune ca, astfel, tinerele fete sunt incurajate sa faca un gest pe care il vor regreta amarnic mai tarziu.

Interlopul Coco Paun, prieten cu politia locala. I-a luat casa unui barbat care ii datora bani, iar acum vrea sa darame locuinta PREOTULUI

Amenintari, abuzuri si prietenii cu politia. Vorbim despre modul in care actioneaza unul dintre cei mai periculosi interlopi din Targu Jiu. Coco Paun a pus mana pe casa de langa preot dupa ce a dat.

Judecatorul din Pitesti implicat intr-o altercatie cu politisti, un nou conflict intr-un magazin

Seful Sectiei Penale a Judecatoriei Pitesti, Gabriel Apostol, care a avut recent o altercatie cu doi politisti locali intr-o benzinarie de pe A 1, a fost implicat, luni, intr-un conflict cu angajatii si agentii de paza ai unui magazin din Pitesti, care au sunat la 112, cerand interventia Politiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )