Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cocolos, singurul mester flasnetar din Europa de Est

Adevărul Adevărul,
Cocolos, singurul mester flasnetar din Europa de Est

Vasile Cocolos 58 de ani) este singurul artizan din Europa de Est care executa instrumentele folosite de muzicantii ambulanti. El a reprezentat Romania la Festivalul International al Muzicii Mecanice de la Iasi, desfasurat in weekend. Sunt bucuros ca fabric un instrument care va ramane in timp, spune Cocolos. continuă pe Adevărul

Arnault, mai bogat om din Europa, dupa ce a anuntat ca a cerut cetatenie belgiana: Voi continua sa imi platesc taxele in Franta asemenea tuturor francezilor. Socialistii il acuza de lipsa de patriotism

CEO-ul grupului LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S. ) Bernard Arnault a iesit duminica in fata presei pentru a reitera ca va continua sa isi plateasca impozitele in Franta dupa ce, cu o zi inainte, anuntase ca a depus cerere pentru obtinerea cetateniei belgiene, informeaza AFP. Cel mai bogat om din Franta si din Europa a respins orice interpretare politica a demersului sau. Intre timp, Franta asteapta, duminica seara, cu sufletul la gura declaratiile presedintelui Francois Hollande cu privire la starea natiunii la patru luni de la preluarea mandatului.

Spania: Cel mai longeviv barbat din Europa a murit vineri, la varsta de 111 ani

Cel care era considerat cel mai longeviv barbat din Europa, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata vineri, la varsta de 111 ani, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon, anunta agentia EFE, citata de Agerpres.

Cel mai longeviv barbat din Europa a murit, la varsta de 111 ani.

Cel care era considerat cel mai longeviv barbat din Europa, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata vineri, la varsta de 111 ani, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon, anunta agentia EFE, citata de Agerpres. El s-a nascut pe data de 24 iulie 1901 si obisnuia sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in ziua urmatoare, cu prilejul festivitatilor de Sf. Apostol, la care se reunea toata familia lui, cum s-a intamplat si in acest an cand a fost inconjurat de cei 3 copii ai .

Premierul bulgar: Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa din 2013

Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa incepand cu 2013, a spus joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, informeaza Novinite. Borisov s-a aratat increzator ca Bulgaria se afla pe drumul cel bun.

Premierul bulgar: Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa din 2013. Va depasi multe state, inclusiv Romania

Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa incepand cu 2013, a spus joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, informeaza Novinite. Borisov s-a aratat increzator ca Bulgaria se afla pe drumul cel bun.

Boiko Borisov: Incepand cu 2013, Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa. Romania, in urma Bulgariei

Incepand cu 2013, Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa, a promis joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, aflat la Plovdiv cu ocazia aniversarii a 127 de ani de la unificarea tarii, relateaza Novinite. Potrivit Standard News, Borisov si-a manifestat increderea ca Bulgaria este pe drumul cel bun si ca va depasi mai multe tari, inclusiv Romania.

Franta: Berrnard Arnault, cel mai bogat om din Europa, solicita cetatenie belgiana. Presedintele LVMH neaga acuzatiile ca ar dori sa evite taxele promise de presedintele Hollande

CEO-ul grupului LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S. ) Bernard Arnault, cel mai bogat om din Europe potrivit topului Forbes din 2012, a anuntat sambata ca a solicitat cetatenie belgiana, invocand motive personale si de afaceri, relateaza Reuters. Cu toate ca anuntul este facut la o zi dupa ce presedintele francez Francois Hollande a declarat ca va grabi impunerea unei noi taxe pentru persoanele cu averi foarte mari, Arnaul a tinut sa precizeze ca va continua sa plateasca taxe Frantei si ca isi va mentine si cetatenia franceza.

Business report: Cocor: De la cutia de tinichea profitabila de ieri, la spatiul stralucitor de astazi care este la un pas de faliment; Romania, tara cu cele mai ieftine terenuri agricole din Europa. Preturile inca mai scad; Super MARIO a demarat planul ca

Cosmarul romanilor care au imprumuturi in franci elvetieni. PACTUL CU BANCA: 30 de ani din viata pentru 30 de metri patrati intr-o garsoniera la Obor. Ajunsesem sa nu mai dorm noaptea. Neliniste, ganduri negre. Cum a aruncat Hidroelectrica 400 de milioane de euro in apele Oltului. Aproximativ 400 de milioane de euro a dat Hidroelectrica pentru retehnologizarea celor 20 de hidroagregate de la cele cinci hidrocentrale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )