Libnet.ro
UNICEF

11:30

COD GALBEN de averse si descarcari electrice: Care sunt zonele vizate

B1 B1,
COD GALBEN de averse si descarcari electrice: Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare nowcasting cod galben de averse si descarcari electrice pentru mai multe localitati din Bacau, Suceava, Neamt, Vrancea, Iasi si Vaslui. Avertizarea este. continuă pe B1

Cod galben de ploi in judetul Galati. Sunt asteptate averse, descarcari electrice si grindina

Meteorologii au emis un cod galben de ploi, cu acumularea de cantitati importante de apa si manifestari de instabilitate atmosferica, incepand de joi dupa-amiaza, pentru judetele Tulcea, Constanta, Braila si Galati.

Alerta ANM: Cod galben de ploi puternice. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de ploi puternice incepand de joi, de la ora 15:00, pana vineri la ora 6:00 in judetele Tulcea, Constanta, Braila si Galati. in aceste zone se vor strange cantitati mari de apa care vor depasi 20 lmp si izolat 50 lmp.

Atentionare meteorologica! Ploi si descarcari electrice in aceste zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice, valabila pana la miezul noptii in sase judete din zona Moldovei. Potrivit m.

Cod galben de PLOI TORENTIALE in mai toata Romania! Nici Capitala nu scapa de averse

Meteorologii au anuntat ca mai multe zone din Romania intra sub cod galben de ploi torentiale, avertismentul fiind valabil de joi de la ora 15. 00, pana vineri dimineata la ora 6. 00, potrivit.

Cod galben de ploi si vijelii in judetele Tulcea, Constanta, Braila si Galati

Judetele Tulcea, Constanta, Braila si Galati vor intra joi dupa-amiaza la ora 15:00 sub Cod galben d.

Traieste numai cu aer si ceai: care sunt argumentele absurde din spatele dietei

In cazul in care traiai cu impresia ca ai auzit toate detaliile legate diete si regimuri alimentare, se pare ca unii sunt de parere ca-si pot lua din aer nutrientii necesari vietii. Are doar 25 de ani, dar traieste cu impresia ca nu mai are nevoie de alimente solide pentru a fi in viata. Tanara .

ALERTA SANITARA in Capitala. ZECI DE ELEVI, suspecti de ENTEROVIROZA. Care sunt simptomele

Alerta sanitara in Capitala. Circa 20 de elevi ai Scolii 27 sunt suspecti de enteroviroza, potrivit Inspectoratului Scolar Bucuresti. Directia de Sanatate Publica cerceteaza cazul, fiind asteptate.

Precizari de la Bruxelles privind respingerea comisarilor europeni propusi de Romania si Ungaria. Care sunt pasii urmatori

Comisia JURI, cea care a blocat propunerile de comisari europeni ale Romaniei si Ungariei, a suspendat de fapt, desfasurarea pasilor urmatori pentru cei doi, respectiv audierile in comisiile de specialitate ale Parlamentului European, fara de care Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi nu pot ajunge membri ai executivului european.

E LEGE: Liber la CANABIS pentru uz personal! Care sunt conditiile

Teritoriul Capitalei Australiene Australian Capital Territory - ACT) a devenit prima jurisdictie din aceasta tara care a legalizat consumul de canabis pentru uz personal, informeaza Agerpres.

Brexit: Care sunt scenariile posibile, dupa decizia Curtii supreme

Curtea suprema britanica a adaugat un nou episod spectaculos la saga Brexit, declarand ilegala decizia premierului eurosceptic Boris Johnson de a suspenda Parlamentul, o decizie care a antrenat imediat cereri de demisie, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )