Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cod galben de PLOI TORENTIALE in mai toata Romania! Nici Capitala nu scapa de averse

B1 B1,
Cod galben de PLOI TORENTIALE in mai toata Romania! Nici Capitala nu scapa de averse

Meteorologii au anuntat ca mai multe zone din Romania intra sub cod galben de ploi torentiale, avertismentul fiind valabil de joi de la ora 15. 00, pana vineri dimineata la ora 6. 00, potrivit. continuă pe B1

Cod galben de ploi in judetul Galati. Sunt asteptate averse, descarcari electrice si grindina

Meteorologii au emis un cod galben de ploi, cu acumularea de cantitati importante de apa si manifestari de instabilitate atmosferica, incepand de joi dupa-amiaza, pentru judetele Tulcea, Constanta, Braila si Galati.

Alerta ANM: Cod galben de ploi puternice. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de ploi puternice incepand de joi, de la ora 15:00, pana vineri la ora 6:00 in judetele Tulcea, Constanta, Braila si Galati. in aceste zone se vor strange cantitati mari de apa care vor depasi 20 lmp si izolat 50 lmp.

Cod galben de ploi si vijelii in judetele Tulcea, Constanta, Braila si Galati

Judetele Tulcea, Constanta, Braila si Galati vor intra joi dupa-amiaza la ora 15:00 sub Cod galben d.

Alerta meteo: Se anunta ploi torentiale in toata tara pana vineri dimineata

Meteorologii au emis o informare de ploi pentru toata tara, valabila de miercuri seara pana vineri dimineata. De joi, de la ora 18. 00, pana vineri la 09. 00, temporar, va ploua in toata tara, a transmis Administratia Nationala de Meteorologie.

COD GALBEN de averse si descarcari electrice: Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare nowcasting cod galben de averse si descarcari electrice pentru mai multe localitati din Bacau, Suceava, Neamt, Vrancea, Iasi si Vaslui. Avertizarea este.

Alerta! Vin ploile peste toata Romania. Ce spun meteorologii

Ploaia va cuprinde toata Romania, in cursul acestei saptamani. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII - GALERIE.

Prognoza meteo: Un val de frig si de ploi violente pune stapanire Romania. Cat de frig se face si unde se anunta cel mai rau

Ne bucuram de vreme calda doar luni, pentru ca de marti toamna autentica se intoarce. Vremea se incalzeste luni in sudul tarii, in timp ce in regiunile nord-vestice, valorile termice diurne vor fi in scadere. De marti, instabilitatea atmosferica pune stapanire pe toata tara, iar temperaturile vor fi in scadere.

ALERTA METEO: Vreme de COSMAR in mai toata tara. Vezi aici PROGNOZA PE REGIUNI pana pe 6 octombrie

Temperaturile scazute, sub normalul acestei perioade, si ploile abundente pun stapanire pe toate regiunile. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )