Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cod galben de ceata in mai multe judete

Antena3 Antena3,
Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ceata pentru mai multe judete, unde vizibilitatea este scazuta sub 200 de metri. COD : GALBENIntre orele : 07:00 si 11:00In zona : local in zonele joase din judetul. continuă pe Antena3

Cod galben de ceata in 17 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Avertizarea este valabila pana la ora 11.

Cod galben de ceata pentru opt judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri , mai multe avertizari de Cod galben de ceata, valabile pentru opt judete din tara. Specialistii precizeaza ca vizibilitatea va scadea local sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in judetele Timis, Arad si Hunedoara

Meteorologii au emis, sambata, noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata pentru trei judete, valabile pana la 23:00.

Cod galben de ceata in opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata atentionari nowcasting Cod galben de ceata pentru opt judete, valabil in urmatoarele ore, transmite Agerpres.

Cinci judete din vestul tarii, sub Cod galben de ceata in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru zonele joase din judetele Timis, Arad, Hunedoara, Bihor si sudul judetului Caras-Severin, valabila pana la ora 14,00, anunta Agerpres.

Mare atentie in trafic! Se circula in conditii de ceata in mai multe judete

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora 9:20), pe drumurile care tranziteaza judetele Alba, Braila, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Vaslui si.

Cinci judete din vestul tarii, sub Cod galben de ceata in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru zonele joase din judetele Timis, Arad, Hunedoara, Bihor si sudul judetului Caras-Severin, .

Avertizare METEO: 17 judete, sub cod galben de CEATA

17 judete se afla sub cod galben de ceata, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Avertizare meteo: Cod galben de ceata, in cinci judete

Cinci judete se afla sub Cod galben de ceata, potrivit unei atentionari nowcasting emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta pe mai multe strazi din Bucuresti

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta astazi in mai multe zone din Bucuresti, ca urmare a lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, potrivit unui comunicat al Enel Distributie Muntenia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )