Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta pe mai multe strazi din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alimentarea cu energie electrica, intrerupta pe mai multe strazi din Bucuresti

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta astazi in mai multe zone din Bucuresti, ca urmare a lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, potrivit unui comunicat al Enel Distributie Muntenia. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia: Vladimir Putin ordona infiintarea unor unitati antiteroriste in mai multe zone de coasta

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat sa fie infiintate sedii operationale, in cadrul luptei impotriva terorismului, in mai multe zone de coasta, a anuntat sambata Kremlinul, citat de agentia de stat RIA Novosti.

Putin ordona infiintarea unor unitati antiteroriste in mai multe zone de coasta

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat sa fie infiintate sedii operationale, in cadrul luptei impotriva terorismului in mai multe zone de coasta, a anuntat sambata Kremlinul, citat de agentia de stat RIA Novosti, relateaza Reuters online.

SUA: Panica intr-un centru comercial dupa mai multe focuri de arma (media)

Clientii unui centru comercial din Carolina de Nord, in sud-estul Statelor Unite, au fost cuprinsi de panica joi dupa ce au auzit mai multe focuri de arma, potrivit presei locale, relateaza AFP si Agerpres.

Alerta cod galben la Beijing. Mai multe ambasade occidentale si-au avertizat cetatenii cu privire la posibile amenintari

Politia din Beijing a sporit joi masurile de securitate in jurul unui bar si intr-o zona comerciala frecventate de cetateni straini, dupa ce mai multe ambasade si-au avertizat cetatenii cu privire la posibile amenintari vizand occidentalii, relateaza Associated Press in pagina online.

Top 10 cei mai bogati fotbalisti din lume

Viewngr. com a alcatuit Top 10 al celor mai bogati fotbalisti din lume, contabilizand veniturile inregistrate de sportivi de la inceputul carierei.

Record de incasari pentru cel mai nou film din seria Star Wars: Peste un miliard de dolari in primele doua saptamani de la lansare

Star Wars: Trezirea Fortei, cel mai nou film din seria Star Wars, a inregistrat un record de incasari, atingand pragul de un miliard de dolari in doar dupa saptamani de la lansare. Pelicula a avut, in al doilea weekend de la lansare, incasari de peste 286 de milioane de dolari in toata lumea, depasind duminica pragul de un miliard de dolari din incasari si atingand un nou record, anunta AFP.

Cel mai bun telefon din 2015: Galaxy Note 5 e dovada maturizarii Samsung

Anul acesta a fost unul foarte intersant pentru piata smartphone-urilor. Am vazut companii care au stralucit, care s-au transformat si care s-au maturizat odata cu produsele lor. Totusi, cel mai bun telefon din 2015 ramane, pentru redactia Playtech, Samsung Galaxy Note 5. Mai jos va spunem si de ce. Samsung Galaxy Note 5 este un [].

Brazilia: A inceput cea mai calduroasa vara din ultimii trei ani

In Brazilia a inceput cea mai calduroasa vara din ultimii trei ani, cu o temperatura de 38 de grade Celsius, inregistrata, marti, in ziua solstitiului, la Rio de Janeiro, .

Care au fost cele mai furate carti din librarii in 2015

O inedita analiza a Mediafax face referire la cele mai furate carti din magazinele romanesti, in decursul anului 2015. Printre victime se afla doua volume care au legatura cu Palatul Cotroceni,. Este vorba despre volumele Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu si Pas cu pas, de Klaus Iohannis. De unde poate veni ideea ca hotii au si ei preferintele lor fine.

Craciun la TV, colinde pe skype, jucarii mai multe pentru copii mai putini

Prea mult Craciun la TV si prea putin in realitate. Azi am trecut prin 5 sate si era o linsite dureroasa: toti se uitau la Craciunul de la TV. Si e in Ardeal, unde se face mare caz de traditie, iar romanii au fost mai putin urbanizati si cu ceva intirziere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )