Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cod galben de furtuna si vijelie pentru judetul Botosani

Adevărul Adevărul,
Cod galben de furtuna si vijelie pentru judetul Botosani

Meteorologii au emis, marti dupa-amiaza, o avertizare de cod galben de furtuna si vijelie pentri judetul Botosani. Avertizarea este valabila pana miercuri la ora 15. continuă pe Adevărul

Cod galben de vijelii pentru judetele Timis, Arad si Caras-Severin

ANM a emis marti dimineata o avertizare cod galben de vijelie pentru judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Potrivit avertizarii meteorologilor, vor fi averse si vant puternic in centrul judetului Timis,.

Braila, sub Cod galben de furtuna!

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila tocmai a anuntat ca s-a instituit COd galben de averse torentiale, ploi, descarcari electrice si caderi de grindina.

UPDATE Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi pentru judetul Suceava

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru zonele de munte din judetele Suceava, Neamt si Bacau. in Neamt si Bacau aceasta a expirat la ora 18. 20, insa pentru judetul Suceava atentionarea a fost prelungita pana la ora 20.

Cod galben de canicula pentru vestul si sudul tarii, valabil pana marti

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare cod galben de canicula si disconfort termic accentuat valabil in intervalul 28 - 30 iulie. Astfel, vremea va deveni caniculara in vestul, sudul si local in centrul.

Cod galben de canicula pentru 26 de judete si Capitala

Partea de vest si cea de sud a tarii, incluzand 26 de judete si municipiul Bucuresti vor fi sub cod galben de canicula, de duminica pana marti, potrivit unei atentionari a Administratiei Nationale de.

Cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din Moldova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru zonele de munte din judetele Suceava, Neamt si Bacau. Asta in conditiile in care sudul, vestul si sud-vestul tarii se afla sub incidenta unei avertizari de canicula, prelungita pana marti.

ANM: Cod galben de furtuna pentru 18 judete

Adminstratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben de furtuna pentru 18 judete ale tarii noastre, inclusiv Capitala, potrivit surselor de presa.

COD GALBEN de furtuna in Bucuresti si 17 judete din jumatatea de est

Capitala si 17 judete din jumatatea de est a tarii se afla in intervalul marti, ora 15. 00 - miercuri, ora 15. 00, sub cod galben de furtuna, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de.

ANM: Cod galben de furtuna in Bistrita-Nasaud si Maramures

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dupa-amiaza, o avertizare cod galben de furtuna ce vizeaza doua judete din nordul tarii. intre orele 16:20 si 17:20, in localitatile Rodna, Sant,.

COD GALBEN DE FURTUNI. Care sunt zonele afectate.

ANM a emis o atentionare de COD GALBEN de furtuni pentru 17 judete si Bucuresti, pentru Intervalul 30 iulie, ora 15 - 31 iulie, ora 15, conform realitatea. net. Din a doua parte a zilei de marti, 30 iulie si pana in dupa-amiaza zilei de miercuri, 31 iulie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in Moldova, Dobrogea si in jumatatea estica a Munteniei. In aceste regiuni se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )