Libnet.ro
UNICEF

20:31

Cod galben de vijelii pentru judetele Timis, Arad si Caras-Severin

B1 B1,
Cod galben de vijelii pentru judetele Timis, Arad si Caras-Severin

ANM a emis marti dimineata o avertizare cod galben de vijelie pentru judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Potrivit avertizarii meteorologilor, vor fi averse si vant puternic in centrul judetului Timis,. continuă pe B1

Cod galben de vant puternic in judetele Satu Mare, Salaj si Cluj

Meteorologii au emis marti o avertizare cod galben de vant puternic pentru judetele Satu Mare, Salaj si Cluj, valabila intre orele 10:10 si 13:10. Potrivit ANM, se vor semnala intensificari ale vantului cu.

Cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din Moldova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru zonele de munte din judetele Suceava, Neamt si Bacau. Asta in conditiile in care sudul, vestul si sud-vestul tarii se afla sub incidenta unei avertizari de canicula, prelungita pana marti.

UPDATE Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi pentru judetul Suceava

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru zonele de munte din judetele Suceava, Neamt si Bacau. in Neamt si Bacau aceasta a expirat la ora 18. 20, insa pentru judetul Suceava atentionarea a fost prelungita pana la ora 20.

ANM: Cod galben de furtuna pentru 18 judete

Adminstratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben de furtuna pentru 18 judete ale tarii noastre, inclusiv Capitala, potrivit surselor de presa.

Cod galben de canicula pentru 26 de judete si Capitala

Partea de vest si cea de sud a tarii, incluzand 26 de judete si municipiul Bucuresti vor fi sub cod galben de canicula, de duminica pana marti, potrivit unei atentionari a Administratiei Nationale de.

Cod galben de canicula pentru vestul si sudul tarii, valabil pana marti

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare cod galben de canicula si disconfort termic accentuat valabil in intervalul 28 - 30 iulie. Astfel, vremea va deveni caniculara in vestul, sudul si local in centrul.

Cod galben de ploi si vijelii in estul tarii, pana miercuri dupa-amiaza

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi torentiala, grindina si intensificari de vant, valabila in intervalul marti, ora 15. 00 - miercuri, ora 15. 00, care vizeaza judetele din estul tarii.

Cod galben de ploi si vijelii in Bucuresti si estul tarii, pana miercuri dupa-amiaza

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi torentiala, grindina si intensificari de vant, valabila in intervalul marti, ora 15. 00 - miercuri, ora 15. 00, care vizeaza judetele din estul tarii.

Cod galben de GRINDINA si PLOI TORENTIALE pentru estul Romaniei. ...

Meteorologii au emis, marti, cod galben de ploi torentiale, grindina si vijelie pentru jumatatea de est a Romaniei, inclusv in Capitala. Avertizarea este valabila pana miercuri, la ora 15. Astfel se preconizeaza ca vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in Moldova, Dobrogea si in jumatatea estica a Munteniei. Cele mai afectate vor fi judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau, Vrancea, Galati, Tulcea, Constanta, Ialomita, Braila, Calarasi, .

COD GALBEN de inundatii incepand de marti seara. Vezi care sunt zonele afectate!.

Rauri din bazinul Barlad judetele Iasi, Vaslui, Galati), afluentii Prutului inferior judetele Vaslui si Galati) si raurile din Dobrogea judetele Tulcea si Constanta) se vor afla sub cod galben de inundatii, de marti, de la ora 21. 00, pana miercuri la ora 16. 00, transmite Mediafax. Potrivit atentionarii emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), se vor semnala scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din .

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )