Libnet.ro
UNICEF

07:30

COD GALBEN la Galati. Avertizare de fenomene meteo extreme, de duminica pana marti seara: ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice

Adevărul Adevărul,
COD GALBEN la Galati. Avertizare de fenomene meteo extreme, de duminica pana marti seara: ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice

Codul portocaliu cuprinde Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul Moldovei, sudul Transilvaniei, Carpatii Meridionali si de Curbura. in restul teritoriului Romaniei este cod galben de vreme rea. continuă pe Adevărul

Avertizare de fenomene meteo extreme, de duminica pana marti seara: ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice

Codul portocaliu cuprinde Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul Moldovei, sudul Transilvaniei, Carpatii Meridionali si de Curbura. in restul teritoriului Romaniei este cod galben de vreme rea.

Cod galben de fenomene meteo extreme la Braila. De duminica pana marti seara sunt ploi torentiale si furtuni

In acelasi inteerval, codul portocaliu cuprinde Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul Moldovei, sudul Transilvaniei, Carpatii Meridionali si de Curbura. in restul teritoriului Romaniei este cod galben de vreme rea.

Fenomene meteo extreme in Romania. Cod portocaliu si galben de ploi abundente si vijelii in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteo de cod galben, potrivit careia incepand de duminica, ora 11:00 pana marti, la ora 21. 00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica.

Cod galben de inundatii pna marti. Duminica si luni, 13 judete sunt sub avertizare de Cod portocaliu

Hidrologii au emis un Cod galben de inundatii pentru 32 de judete care intra in vigoare de sambata la ora 12. 00, valabil pana marti pana la ora 18. De asemenea, 13 judete vor fi sub avertizare Cod portocaliu de inundatii de duminica dimineata pana luni, la miezul noptii pe raurile din bazinele hidrografice Olt, Vedea si Arges.

Apele Romane: Avertizare de cod galben si portocaliu de inundatii pe raurile din mai multe judete, valabila in perioada 8-11 iulie

Administratia Nationala Apele Romane a emis duminica o avertizare hidrologica de cod galben si portocaliu ce vizeaza scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe raurile din mai multe judete, valabila in perioada 8 11 iulie.

ALERTA METEO: Schimbare brusca a vremii in WEEKEND. Care sunt zonele din Romania lovite de fenomene METEO EXTREME

Meteorologii anunta ca in acest sfarsit de saptamana vremea se mentine instabila, in mare parte a tarii, fiind inregistrate descarcari electrice si chiar grindina. in Capitala si pe litoral.

Alerta de la ANM. Cod galben de fenomene periculoase imediate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Transilvania si Muntenia, pe durata urmatoarei ore. Potrivit.

Vesti proaste pentru romani! Cod galben de inundatii in 30 de judete pana marti

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru 30 de judete, valabila de sambata de la pranz, pana marti. Totodata, a fost emisa o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru 13 ju.

Atentionare meteo! Cod galben si cod portocaliu de ploi in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de Cod galben si Cod portocaliu pana la ora 13. Este Cod galbenin judetele Constanta si Tulcea. Se vor semnala cantitati de apa ce vor.

Cod galben de furtuna n aproape toata tara, de azi pna luni

2 de judete intra incepand de azi sub avertizare cod galben de furtuna. Sunt asteptate ploi si instabilitate atmosferica accentuata. Potrivit ANM, de sambata ora 16. 00 pana luni ora 21. 00 sunt asteptate ploi si instabilitate atmosferica accentuata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )