Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vesti proaste pentru romani! Cod galben de inundatii in 30 de judete pana marti

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romani! Cod galben de inundatii in 30 de judete pana marti

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru 30 de judete, valabila de sambata de la pranz, pana marti. Totodata, a fost emisa o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru 13 ju. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. ROBOR, o noua valoare record

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a continuat sa creasca joi pe piata interbancara, ajungand la 3,39% pe an, de la 3,34% pe an.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,34%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,34%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca.

UPDATE Cod galben de ploi, fulgere, vijelii si grindina, valabil joi dimineata n patru judete

UPDATE Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi dimineata un nou cod galben, valabil pana la ora 11. 0 in localitati din patru judete. Se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, cantitati de apa ce vor cumula 20 - 25 l/mp si intensificari ale vantului cu aspect de vijelie,.

UPDATE Cod portocaliu de ploi, fulgere, vijelii si grindina n judetele Constanta si Tulcea, cod galben n alte trei judete

UPDATE 3 Potrivit unui cod portocaliu valabil in judetele Constanta si Tulcea pana la ora 12. 45, se vor consemna cantitati de apa ce vor cumula peste 35 - 40 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de medii dimensiuni si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. UPDATE 2 Doua noi coduri galbene emise de meteorologi avertizeaza ca in cinci judete, pana la ora 12. 00, se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni ,cantitati de apa ce vor cumula 25 - 30 l/mp si intensificari ale vantului cu aspect de vijelie.

Cod galben de ploi, fulgere, vijelii si grindina, valabil joi dimineata n sapte judete

Meteorologii au emis doua coduri galbene de ploi, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina valabile pana la ora 09. 30 in localitati din sapte judete.

Atentionare meteo! Cod galben si cod portocaliu de ploi in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de Cod galben si Cod portocaliu pana la ora 13. Este Cod galbenin judetele Constanta si Tulcea. Se vor semnala cantitati de apa ce vor.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de averse, grindina si vant puternic in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis vineri seara noi avertizari nowcasting Cod galben de averse, grindina si vant puternic, valabile in cinci judete din Moldova si Oltenia. Conform Administratiei Nationale de.

Cod galben de furtuni n aproape toata tara de smbata pna luni

Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica, insotita de averse si descarcari electrice, valabila in aproape toata tara, de sambata, ora 16. 00, pana luni, ora 21.

Alerta de la ANM. Cod galben de fenomene periculoase imediate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Transilvania si Muntenia, pe durata urmatoarei ore. Potrivit.

Vesti bune pentru pensionari. Toate pensiile vor fi platite pana la data de 15 a fiecarei luni

Vesti bune pentru pensionari. De luna aceasta, pensiile sunt mai mari cu 10%, iar Guvernul a decis modificarea intervalului in care oamenii isi primesc banii. Astfel, plata pensiilor, distribuite de Posta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )