Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cod galben de inundatii pana sambata dimineata. Care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
Cod galben de inundatii pana sambata dimineata. Care sunt zonele vizate

Hidrologii au instituit, vineri seara, Cod galben de inundatii pe afluentii Oltului din judetul Harghita, aferenti sectorului aval de Miercurea Ciuc, valabil pana sambata, la ora 2:00. Potrivit. continuă pe Antena3

Cod galben de ploi, descarcari electrice si grindina. Care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis cod galben de ploi, descarcari electrice, dar si grindina pentru anumite regiuni. intre orele :08:40 si 10:00 in zona :JUD. CARAS - SEVERIN: Anina, Baile.

Cod galben de inundatii pe rauri din Bihor, Sibiu, Alba si Hunedoara

Raurile mici din bazinul superior si mijlociu al raului Crisul Negru - aferente judetului Bihor, precum si ale raurilor Sebes, Cugir si Strei si afluentii mici ai raului Mures sunt.

Cod galben de ploi si vijelii pana la ora 17:00. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi atentionari nowcasting Cod galben de ploi si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora, in judetele Maramures si.

Cod galben de furtuna. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, noi atentionari nowcasting Cod galben de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Neamt, Bacau si Covasna, in.

Vin ploile. E cod galben de furtuni in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri, 27 iulie, mai multe atentionari nowcasting de ploi si vijelii. COD GALBEN intre orele : 15:10 si 16:10 in zona : - judetul CLUJ:.

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti, 26 iulie, mai multe atentionari nowcasting de ploi si vijelii. COD GALBEN intre orele :12:45 si 14:30 in zona :JUD.

UPDATE Cod galben de furtuni emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla miercuri seara sub Cod galben de furtuni, fiind anuntate ploi, intensificari de scurta durata ale vantului si descarcari electrice.

Care sunt sansele ca Traian Basescu sa fie anchetat de DNA

Mugur Ciuvica a comentat, marti, la Editie Speciala, care sunt sansele ca Traian Basescu sa fie anchetat de DNA, dupa ce Horia Simu l-a implicat in retrocedarile ilegale de la ANRP si pe Dan.

Cod portocaliu de ploi si vijelii, pana la ora 17.15. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o noua atentionare nowcasting Cod portocaliu de de ploi si vijelii, valabila pe raza a 13 localitati din judetele Alba si Sibiu, pe durata.

Care sunt beneficiile inotului in mare

O partida de inot in mare ajuta la imbunatatirea starii de spirit si a sanatatii. Hipocrate a fost primul care a folosit cuvantul thalassoterapie pentru a descrie efectele vindecatoare ale apei de mare. Printre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )