Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Suceava, Botosani, Neamt si Bacau, pana la ora 23:00

B1 B1,
Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Suceava, Botosani, Neamt si Bacau, pana la ora 23:00

Hidrologii au emis joi un cod galben de inundatii pe Tazlau si afluentii sai, pe unele rauri mici din bazinul superior al Trotusului si bazinul inferior al Bistrititei, pe unii afluenti ai Sucevei si pe. continuă pe B1

Cod galben de ploi si vijelii, in Bucuresti si 20 de judete din nord, est, sud si centru (FOTO)

Bucurestiul si 20 de judete din nordul, estul, sudul si centrul tarii vor fi, de joi seara pana vineri dimineata, sub avertizare cod galben. Avertizarea a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov,.

Cod galben ploi si vijelii in 20 de judete si Capitala, de joi seara pana vineri dimineata

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii care vizeaza Capitala si 20 de judete din Moldova, Muntenia si Transilvania, valabil in intervalul 03 iulie, ora 18. 00 04 iulie, ora 06.

Cod galben de ploi torentiale si vijelii, in Moldova si Muntenia

Meteorologii au emis avertizare cod galben de ploi torentiale si vijelii pentru ce mai mare parte a Moldovei si Munteniei. Conform Administratiai Nationale de Meteorologie, avertizarea se mentine in intervalul 03 iulie, ora 18 04 iulie, ora 06 Conform hartii ANM - FOTO).

COD GALBEN de ploi si vijelii. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ, valabila de joi, ora 18. 00, pana vineri dimineata, la ora 06. in intervalul.

Cod galben de ploi si vijelii, in 17 judete din nordul, estul si centrul tarii (FOTO)

Saptesprezece judete din nordul, estul si centrul tarii sunt marti, pana la ora 21. 00, sub avertizare cod galben. in aceste zone sunt anuntate ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de.

Cod galben de ploi si vijelii in 21 de judete

Meteorologii au emis un cod galben de ploi si vijelii pentru marti dimineata, in 21 de judete. Avertizarea este valabila pana la ora 9. Rafalele de vant pot atinge 70 de kilometri la ora.

METEO Atentionari de Cod galben de furtuni emise pentru aproape toata tara

22 de judete din jumatatea de vest a tarii se afla, de luni seara si pana marti dimineata, sub atentionare de Cod galben de furtuni si instabilitate atmosferica. De asemenea, marti dimineata intra in vigoare aceeasi atentionare de Cod galben pentru partea de nord-est a tarii.

Cod galben de vijelii si ploi! Vremea urata se intoarce in Romania

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 22 de judete din jumatatea de vest a tarii, unde incepand de luni seara si pana marti dimineata vor fi averse ce vor avea si caracter torential,.

Avertizari Cod Galben de vijelii si ploi, pana marti seara

Meteorologii au publicat doua avertizari cod galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ valabile pentru jumatatea vestica a tarii si nord est, incepand de luni seara, ora 20.

Buzaul, sub Cod Galben de ploi si vijelii pana vineri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod Galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ, valabila de joi, ora 18. 00, pana vineri dimineata, la ora 06.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2639 seconds )