Libnet.ro
UNICEF

12:15

COD GALBEN de vant puternic in judetele Braila, Buzau, Ialomita si Calarasi

Antena3 Antena3,
COD GALBEN de vant puternic in judetele Braila, Buzau, Ialomita si Calarasi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi seara, o atentionare nowcasting cod galben de vant puternic, valabila in judetele Braila, Buzau, Ialomita si Calarasi, pana la miezul. continuă pe Antena3

Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Desi meteorologii au anuntat ca vremea se imbunatateste treptat, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de vant puternic.

COD GALBEN de vant puternic in estul si sud-estul tarii

Meteorologii au emis un COD GALBEN de vant puternic pentru judetele din estul si sud-estul tarii, valabil pana la ora 18. Se vor semnala : intensificari ale vantului, care vor atinge si depasi la rafala.

Atentionare ANM: Cod galben de vant in Moldova si Dobrogea (VIDEO)

Meteorologii au emis cod galben de vant in Moldova si Dobrogea, informeaza B1 TV. Atentionarea este valabila pentru intervalul orar 10:00-18:00. in acest interval, local in judetele Constanta si Tulcea se vor.

Cod galben de vant in 12 judete

Meteorologii au emis un avertisment de cod galben de vant in judetelw Constanta, Tulcea, Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui, Galati, Botosani si Iasi, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

in Pasul Oituz au cazut copaci pe carosabil si se circula in conditii de iarna. Cod galben de vant si ninsori pana diseara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis inca de ieri un cod galben de vant si ninsori, in care sunt afectate mai multe judete din tara dar si vestul judetului Bacau. Totodata, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a atentionat in aceasta dimineata conducatorii auto asupra conditiilor dificile de trafic in zona Oituz.

UPDATE: COD GALBEN DE VREME REA. Urmeaza ploi, zapada si vant puternic

UPDATE:Agentia Nationala de Meterologie a emis, in urma cu putin timp, o atentionare cod galben de vreme rea. Atentionarea este valabila incepand de luni, ora 15:00, pana marti, 7 aprilie,.

COD GALBEN de intensificari ale vantului, valabil pentru opt judete

Sase judete din zona Moldovei si alte doua judete din Muntenia sunt vizate, marti, de o atentionare nowcasting COD GALBEN de vant puternic, ce va expira in jurul orei 20. Conform prognozei meteorologilor, p.

Cod galben de ninsori, ploi si vant. Doua zile de vreme rea, in 20 de judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de ploi, ninsori si vant valabila pentru 20 de judete din sud-estul tarii si pentru zona montana. Specialistii atrag atentia ca in unele zone va ninge, astfel ca soferii care circula prin aceste zone sunt obligati sa aiba masinile echipate cu anvelope de iarna.

Cod galben de ploi si ninsori in jumatate de tara (VIDEO)

Meteorologii au emis un cod galben de ploi si ninsori, valabil in jumatate de tara, de luni, de la ora 15:00, pana marti, la ora 20:00, informeaza B1 TV. Avertizarea cod galben a fost emisa pentru judetele.

Ce masuri ia MAI pentru atentionarea de cod galben

In urma atentionarii de cod galben emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru 20 de judete din Estul si Sud-Estul tarii ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea a dispus sefilor structurilor pentru situatii de urgenta din judetele supuse atentionarii sa ia toate masurile necesare pentru a se preveni producerea unor situatii de urgenta, potrivit unui comunicat al MAI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )