Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cod galben de vijelii pentru mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Cod galben de vijelii pentru mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti seara, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic si averse pentru localitati din judetele Mures si Harghita, valabila in ora. continuă pe Antena3

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii in mai multe regiuni ale tarii

ANM a emis Cod galben de furtuna pentru mai multe regiuni ale tarii, valabil in intervalul 2 iulie,ora 12,00 2 Iulie, ora 23,00. Ploi torentiale, vijelii, acumularea unor.

METEO Cod galben de furtuna in jumatate de tara, canicula in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua noi avertizari, ambele Cod galben. in cea mai mare parte a tarii, gradul de instabilitate atmosferica va fi foarte ridicat, iar in restul tarii va fi canicula.

Mai multe strazi din Jibou raman fara gaz. Explicatia distribuitorului

Serviciul de distributie a gazelor naturale va fi sistat joi, 4 iulie pe cateva strazi din orasul Jibou, pentru efectuarea unor investitii.

Cod galben de furtuni in 14 judete, pe parcursul zilei de marti

Meteorologii au emis un Cod galben de vijelii pentru 14 judete din jumatatea de nord a tarii unde, p.

Avertizare meteo: Furtuni violente si caldura sufocanta pana pe 4 iulie

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis, astazi, o informare cod galben de vreme rea, valabila pentru mai multe zone din tara. Potrivit meteorologilor, vremea rea cuprinde toata partea de nord a.

Avertizare meteo: Furtuni violente si caldura sufocanta pana pe 4 iulie

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis, astazi, o informare cod galben de vreme rea, valabila pentru mai multe zone din tara. Potrivit meteorologilor, vremea rea cuprinde toata partea de nord a tarii, unde se asteapta furtuni si caderi de grindina. de asemenea, specialistii au anuntat ca pana joi, 4 iulie, vremea va fi deosebit de calda.

Vreme caniculara, cu 35-37 de grade, in cea mai mare parte a tarii. in 14 judete este cod galben de ploi

Vremea va fi caniculara si disconfortul termic accentuat in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele de campie si podis se vor inregistra frecvent temperaturi de 35-37 de grade Celsius, potrivit meteorologilor. De asemenea, vor fi sub cod galben de ploi 14 judete din Moldova, Maramures, Crisana si Transilvania.

SE iNTORC FURTUNILE: Cod galben in jumatate de tara. Care sunt ZONELE VIZATE(FOTO)

Meteorologii anunta un nou episod de vreme instabila. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila pentru 14.

Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda in primele sase luni ale anului

Autoritatile romane au impiedicat in prima jumatate a anului intrarea in tara a peste 78 de milioane de tigarete de contrabanda, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 de milioane, conform datelor centralizate de catre platforma stopcontrabanda. ro si transmise marti.

IN PRIMELE 6 LUNI ALE ANULUI 2019 FATA DE 2018: Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda

Autoritatile romane au impiedicat, in prima jumatate a anului 2019, peste 78 milioane de tigarete de contrabanda sa ajunga pe piata din tara noastra, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 milioane, conform datelor centralizate de catre www. stopcontrabanda. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )