Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mai multe strazi din Jibou raman fara gaz. Explicatia distribuitorului

Adevărul Adevărul,
Mai multe strazi din Jibou raman fara gaz. Explicatia distribuitorului

Serviciul de distributie a gazelor naturale va fi sistat joi, 4 iulie pe cateva strazi din orasul Jibou, pentru efectuarea unor investitii. continuă pe Adevărul

Cod galben de vijelii pentru mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti seara, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic si averse pentru localitati din judetele Mures si Harghita, valabila in ora.

Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda in primele sase luni ale anului

Autoritatile romane au impiedicat in prima jumatate a anului intrarea in tara a peste 78 de milioane de tigarete de contrabanda, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 de milioane, conform datelor centralizate de catre platforma stopcontrabanda. ro si transmise marti.

IN PRIMELE 6 LUNI ALE ANULUI 2019 FATA DE 2018: Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda

Autoritatile romane au impiedicat, in prima jumatate a anului 2019, peste 78 milioane de tigarete de contrabanda sa ajunga pe piata din tara noastra, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 milioane, conform datelor centralizate de catre www. stopcontrabanda. ro.

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii in mai multe regiuni ale tarii

ANM a emis Cod galben de furtuna pentru mai multe regiuni ale tarii, valabil in intervalul 2 iulie,ora 12,00 2 Iulie, ora 23,00. Ploi torentiale, vijelii, acumularea unor.

Cum arata azi gemenele Cheeky Girls, dupa mai multe operatii estetice. GALERIE FOTO

Gemenele Cheeky Girls au devenit celebre in Marea Britanie, in 2002, dupa ce si-au facut aparitia la o emisiune de talente. Nu dupa mult timp, cele doua au decis sa se retraga din lumea showbiz-ului. Acum, ajunse la o varsta, au povestit, in emisiunea Loose Women de la ITV, toate intamplarile din perioada care le-a .

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

Cel mai inalt munte din Indochina tocmai a devenit ceva mai inalt

Muntele Fansipan, cel mai inalt munte din Peninsula Indochina, este mai inalt decat se credea anteri.

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

BURSELE DIN LUME Euro Stoxx 50, la cel mai ridicat nivel din ultimele 17 luni

Bursele din Europa au urcat ieri, indicele european Euro Stoxx 50 ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 17 luni, dupa ce Statele Unite si China au decis sa reia negocierile comerciale dupa un lung impas).

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )