Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod rosu de inundatii pe rauri din judetele Timis, Arad, Iasi si Botosani, pana vineri la ora 9.00

Adevărul Adevărul,
Cod rosu de inundatii pe rauri din judetele Timis, Arad, Iasi si Botosani, pana vineri la ora 9.00

Hidrologii au emis, joi, avertizari cod rosu de inundatii pentru rauri din judetele Timis, Arad, Iasi si Botosani. Avertizarile sunt valabile pana vineri, la ora 9. continuă pe Adevărul

Vine URGIA! Hidrologii au emis COD ROSU de inundatii

Hidrologii au emis, joi, atentionare cod rosu de inundatii pentru rauri din judetul Timis. Ca urmare a propagarii viituriilor formate anterior in amonte, se vor produce in continuare cresteri importante de.

Avertizare de inundatii pe rauri din 35 de judete. Cod galben pana vineri la miezul noptii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis un cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Timis si Caras-Severin, valabil pana vineri dupa-amiaza, si o avertizare cod galben pe.

Cod rosu de inundatii in Timis. Localnicii din Ohaba Lunga au fost avertizati prin Ro Alert. Patru oameni evacuati de ISU

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare cod rosu de unundatii pe raul Bega, in zonele Balint si Chizatau.

UPDATE Cod rosu de inundatii in Timis. Localnicii din Ohaba Lunga au fost avertizati prin Ro Alert. Patru oameni evacuati de ISU

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare cod rosu de unundatii pe raul Bega, in zonele Balint si Chizatau.

COD ROSU de VREME REA! URGIE in doua judete. Meteorologii si autoritatile sunt in ALERTA

Meteorologii au emis cod rosu de vijelie si grindina pentru judetele Vaslui si Galati, in intervalul 04-06-2019 ora 13:50pana la :04-06-2019 ora 14:40 Zonele vizate sunt -Judetul Vaslui:.

Prapad peste tara: A fost emis COD ROSU! Care sunt judetele cele mai afectate

Vremea rea continua sa dea romanilor mari emotii din ce in ce mai mari. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, o avertizare cod rosu, scrie DC News. Avertizarea.

Cod rosu de grindina in judetul Vaslui. Care sunt localitatile vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod rosu de vreme severa in judetele Galati si Vaslui astazi, 4 iunie, intre orele 13:50 si 14:40.

Cod rosu de canicula: care e tara in care oamenii se topesc la 50 de grade

Milioane de cetateni infrunta, in aceasta perioada, temperaturi greu de suportat. Este cod rosu de canicula, iar mercurul din termometre sare de 50 de grade Celsius. Nordul Indiei si Pakistanul se confrunta cu un val de canicula, cu temperaturi care sar de 50 de grade Celsius. Autoritatile au fost nevoie sa ia masuri speciale de [] .

Cod rosu de vreme extrema in Romania

ANM a emis cod rosu si cod portocaliu pentru mai multe judete ale tarii. Cod rosu Valabil de la :03-06-2019 ora 14:50pana la :03-06-2019 ora 15:50 In zona :Judetul Galati:.

Vremea extrema pune stapanire pe Romania: Cod rosu de GRINDINA de MARI dimensiuni si vijelii puternice

Romania continua sa fie sub stapanirea fenomenelor meteorologice extreme! Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod rosu de grindina de mari dimensiunii, vijelii puternice si averse torentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )