Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cod rutier 2020. Toti soferii trebuie sa stie asta despre anvelopele lor. Poti primi o amenda de 725 lei

Playtech Playtech,
Cod rutier 2020. Toti soferii trebuie sa stie asta despre anvelopele lor. Poti primi o amenda de 725 lei

2020 vine cu noi modificari ale Codului Rutier, cele mai importante reguli sunt atat pentru cei care vor sa obtina permisul de conducere, dar si despre anvelopele de iarna. Sunt prevazute amenzi mari pentru cei care nu le detin, atunci cand este absolut necesar. in plus, legea spune ca poti fi amendat pe un drum . continuă pe Playtech

SOCANT! Acest FRUCT a luat viata unui COPIL. Toti parintii trebuie sa stie asta!

In fiecare zi neexpunem copiii la pericole majore fara sa stim. Consideram ca fructele sunt bune, dar trebuie administrate cu mare grija copiilor. Un fruct obisnuit a luat viata unui baiat de 2 ani din.

E LEGE! Toti posesorii de PERMIS AUTO se vor iNTOARCE in SALILE de EXAMEN! Toti soferii ROMANI, in ALERTA

Toti romanii trebuie sa afle noile reguli! Fie ca esti sofer sau vrei sa obtii permisul auto, trebuie sa afli despre aceste modificari! S-A TERMINAT! MARIA GHIORGHIU ANUNTA URGIA: NE APROPIEM CU.

E LEGE! LOVITURA fara PRECEDENT pentru TOTI SOFERII romani care au MASINI MAI VECHI de 12 ani! DECIZIA AFECTEAZA SUTE DE MII de oameni

Vesti proaste pentru soferii din Romania care au masini mai vechi de 12 ani. Inspectia tehnica periodica ITP) trebuie obligatoriu efectuata, la un anume interval de timp, pentru a primi dreptul de a circula p.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )