Libnet.ro
UNICEF

11:15

Codrin Stefanescu, noi detalii despre oamenii care l-au flancat pe Dragnea la inalta Curte: Toti erau premiati, medaliati si au adus onoare tarii

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu, noi detalii despre oamenii care l-au flancat pe Dragnea la inalta Curte: Toti erau premiati, medaliati si au adus onoare tarii

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit, la Adevarul Live, despre persoanele care l-au protejat pe Liviu Dragnea in urma cu o luna la iesirea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde liderul PSD a fost audiat in dosarul privind abuzul in serviciul. Potrivit lui Stefanescu, acestia sunt oamenii care au adus onoare tarii si au venit la ICCJ din proprie initiativa. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre bataia in care a fost implicat fostul principe Nicolae, cel care a fortat intrarea in casa Regelui Mihai

Fostul principe Nicolae s-a ales cu o plangere la politia elvetiana dupa ce a incercat sa forteze intrarea casei din Versoix a Regelui Mihai. in comunicatul Familiei Regale dat publicitatii.

Adevarul Live, ora 13.00. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre revolutia fiscala a Guvernului Tudose, legile Justitiei, dar si despre viitoarele proiecte ale social-democratiilor.

Adevarul Live. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste la Adevarul Live despre revolutia fiscala a Guvernului Tudose, legile Justitiei, dar si despre viitoarele proiecte ale social-democratiilor.

Codrin Stefanescu, mesaj pentru un procuror: Vrei sa te aplaudam? Sa-ti dam si salariu mega-marit. Te pupam si-n fund, iti dam si vila. Serios? Nu cred!

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca e necesara o lege a raspunderii magistratilor pentru a putea fi sanctionati magistrati precum procurorul Mircea Negulescu. Liderul PSD s-a declarat nemultumit de decizia Inspectiei Judiciare, care nu l-a sanctionat, avand un limbaj dur la adresa atitudinea unor institutii fata de procurori.

Noi date despre vizita Papei Francisc in Romania: Pentru prima data a primit un accent mai clar

Noi date despre posibila vizita de anul viitor a Papei Francisc, in Romania. Ambasadorul Romaniei pe langa Sfantul Scaun, Liviu-Petru Zapirtan, a anuntat, dupa o.

Tupeu 2017: Denise Rifai vorbeste despre firmele care nu-si platesc contributiile salariatilor, in conditiile in care Realitatea TV e in insolventa de ani de zile (VIDEO)

Hotul striga hotii! Prezentatoarea Denise Rifai a dezbatut, in emsiunea de miercuri, situatia firmelor care nu platesc contributiile salariatilor, in conditiile in care Realitatea TV este.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )