Libnet.ro
UNICEF

13:00

Codruta KOVESI: Exclus sa ma poata SANTAJA cineva vreodata. ATACURILE INCULPATILOR vor sa decredibilizeze sistemul (VIDEO)

B1 B1,
Codruta KOVESI: Exclus sa ma poata SANTAJA cineva vreodata. ATACURILE INCULPATILOR vor sa decredibilizeze sistemul (VIDEO)

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi ca nu se teme de un posibil santaj din partea fostului deputat Sebastian Ghita. Exclus sa ma poata santaja cineva vreodata . ) Nu. continuă pe B1

Sefa DNA, la TVR: Sebastian Ghita este cautat international in peste 190 de state. Nu am fost si nu sunt prietena cu el. Pentru mine este un subiect inchis. Exclus sa ma poata santaja cineva vreodata |LIVE VIDEO

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, este invitata, joi seara, la TVR. in acest context, ea a declarat ca Sebastian Ghita este un inculptat fugar, cautat in peste 190 de state.

Codruta Kovesi cere explicatii Interpolului. Poza lui Sebastian Ghita nu apare pe site-ul organismului european

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, s-a declarat nemultumita de Interpol, intr-o emisiune de la Europa FM. Kovesi a precizat ca poza lui Sebastian Ghita nu apare pe site-ul Interpol, lucru pe care l-a cerut de mai multe ori.

Laura Codruta Kovesi despre amnistie si gratiere: Inculpatii nu vor mai executa pedepsele, banii raman in buzunarul lor. Asistam la un asalt asupra justitiei. / De ce sa imi dau demisia? Pentru ca mi-am facut treaba? Pentru ca am deranjat inculpati?

Adoptarea unei legi privind amnistia sau gratierea unor fapte care sunt de competenta DNA va influenta lupta anticoruptie, in conditiile in care inculpatii nu vor mai executa pedepsele, iar banii raman in buzunarul lor, afirma procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, intr-un interviu acordat Agerpres. Sefa DNA vorbeste despre un asalt asupra justitiei. Intrebata daca s-a gandit in ultima perioada la demisie, Kovesi spune ca Nu, de ce sa imi dau demisia? Pentru ca mi-am facut treaba? Pentru ca am deranjat inculpati? De asta sa imi dau demisia? Nu, nu imi dau demisia. Am fost numita procuror-sef la DNA ca sa-mi fac treaba.

Laura Codruta Kovesi: Nu a existat niciodata o intalnire cu judecatori, cu ofiteri de informatii sau cu presedintele Romaniei in care sa aranjam dosare

Laura Codruta Kovesi respinge acuzatiile lansate la adresa ei de Sebastian Ghita, cu privire la aranjarea unor dosare penale. Procurorul sef al DNA sustine ca nu au existat intalniri.

VIDEO. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi: Ma indoiesc de buna-credinta a ministrului Justitiei

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, l-a criticat, intr-un interviu acordat postului de radio Europa FM, pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, pentru ca ar fi incercat sa obtina adoptarea ordonantei privind gratierea in mod netransparent. Procurorul-sef al DNA a mai precizat ca se indoieste de buna-credinta a lui Florin Iordache.

GAFA de proportii a Laurei Codruta Kovesi. Procurorul DNA a incurcat aspecte IMPORTANTE

Laura Codruta Kovesi conduce DNA chiar si din punct de vedere economic. Astfel, ea negociaza bugetul alocat de Guvern, fapt ce ar trebui sa certifice o anumita pregatire din partea sa. Lucrurile par sa fie.

GAFA sau MINCIUNA de proportii a Laurei Codruta Kovesi? A confundat anul infiintarii unei firme, cu data de emitere a unei facturi! (FOTO)

Laura Codruta Kovesi conduce DNA chiar si din punct de vedere economic. Astfel, ea negociaza bugetul alocat de Guvern, fapt ce ar trebui sa certifice o anumita pregatire din partea sa. Lucrurile par sa fie.

Laura Codruta Kovesi: Nu trebuie invinuiti cetatenii pentru votarea persoanelor cu probleme in justitie. Depinde de oferta politica

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat marti ca oamenii nu trebuie invinuiti pentru ca la alegeri voteaza persoane care au probleme in justitie. Votul depinde foarte mult de oferta po.

Laura Codruta Kovesi, despre o Lege a amnistiei si gratierii: Ma astept ca ministrul Justitiei, inainte de a promova un astfel de act, sa il dea spre consultare. Un proiect care nu a fost dezbatut poate afecta grav sistemul judiciar

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti seara, ca o eventuala ordonanta de urgenta privind amnistia sau gratierea ar trebui data spre consultare catre sistemul judiciar inainte de a fi promovata.

Laura Codruta Kovesi: Disparitia lui Sebastian Ghita de sub filaj a fost anuntata procurorului dupa aproximativ 16 ore

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a vorbit marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate despre dusparitia lui Sebastian Ghita si informatiile lansate de acesta in spatiul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )