Libnet.ro
UNICEF

06:45

Codruta Kovesi, precizare importanta despre dosarul Alinei Bica

România Liberă România Liberă,
Codruta Kovesi, precizare importanta despre dosarul Alinei Bica

Procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, a declarat, vineri, despre dosarul in care a fost retinuta sefa DIICOT, Alina Bica, ca acesta nu este rezultatul unui conflict personal sau institutional. continuă pe România Liberă

VIDEO Kovesi: DNA nu e in competitie cu DIICOT, dosarul Alinei Bica nu a fost deschis ca urmare a unui conflict personal / Procurorii DIICOT nu trebuie culpabilizati

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat vineri ca dosarul in care este anchetata Alina Bica nu a fost deschis ca urmare a unui conflict personal sau intre DNA si DIICOT.

Sefa DNA anunta trei noi fapte si trei noi persoane in dosarul Alinei Bica

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a anuntat, vineri, ca procurorii DNA au extins cercetarile pentru alte trei fapte de coruptie si cu privire la alte trei persoane.

Sefa DNA anunta trei noi fapte si noi persoane in dosarul Alinei Bica

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a anuntat, vineri, ca procurorii DNA au extins cercetarile pentru alte trei fapte de coruptie si cu privire la alte trei persoane.

Traian Basescu, despre retinerea Alinei Bica: Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele in functie, Traian Basescu, a facut un scurt comentariu, vineri, referitor la situatia Alinei Bica, sefa DIICOT, care a fost retinuta, joi seara, pentru abuz in serviciu. Nimeni nu e mai presus .

Oana Stancu, despre audierea Alinei Bica la DNA: Ori Kovesi vrea sa o infunde pe Udrea, ori e o mascarada pentru a arata cat de independenta e justitia

Realizatoarea Exces de putere, Oana Stancu, a declarat, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, ca audierea procurorului sef al DIICOTAlina Bica, de catre DNA, poate fi o mascarada pentru a.

Surse: Numele lui Dorin Cocos ar aparea in dosarul Alinei Bica. 10 milioane de euro din prejudiciul de peste 60 de milioane ar fi ajuns la fostul sot al Elenei Udrea

Dorin Cocos ar fi primit 10 milioane de euro pentru sprijinul pe care i l-ar fi acordat omului de afaceri Gheorghe Stelian pentru a obtine despagubirile de la ANRP, au declarat pentru Digi 24 surse apropiate anchetei care o vizeaza pe Alina Bica. Informatia apare intr-una dintre declaratiile luate in dosarul DNA in care acestia cer arestarea preventiva a procurorului sef DIICOT. Sursele au mai declarat pentru postul de stiri citat ca si numele fostei sotii a acestuia, Elena Udrea, ar fi mentionat in acest caz, insa fara a putea preciza in ce context.

Fostul presedinte al ANRP Crinuta Dumitrean, implicata alaturi de alti doi deputati in dosarul Alinei Bica, sefa DIICOT

In dosarul in care este cercetata sefa DIICOT Alina Bica apare si fostul presedinte al ANRP, bistriteanca Crinuta Dumitrean. Aceasta a facut parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP care a acordat in 2011 o despagubire pentru un teren supraevaluat in Capitala.

Basescu, despre retinerea Alinei Bica, procuror-sef DIICOT: Nimeni nu e mai presus de lege

Presedintele in exercitiu Traian Basescu a declarat vineri, intrebat de parere are despre retinerea procurorului-sef al DIICOT, Alina Bica, ca nimeni nu e mai presus de lege, nici macar presedintele. Una singura, nimeni nu e mai presus de lege.

Mircea Badea, despre arestarea Alinei Bica: Si eu cred ca este o rafuiala, este o batalie pentru putere

Alina Bica a fost retinuta de DNA pentru abuz in serviciu, intr-un dosar privind o despagubire ilegala facuta de o comisie din ANRP din care actualul procuror-sef al DIICOT a facut parte, se arata intr-un nou.

CSM a avizat arestarea preventiva a Alinei Bica. Kovesi: S-au extins cercetarile pentru alte trei fapte de coruptie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a incuviintat, vineri, arestarea preventiva a Alinei Bica, dupa ce joi seara daduse unda verde doar pentru retinere si arest la domiciliu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )