Libnet.ro
UNICEF

22:30

Codul Fiscal a fost adoptat de Senat cu amendamentele convenite de liderii politici: TVA scazut la 20% din 2016 si la 19% din 2017, taxa pe constructii speciale si supraacciza la carburanti dispar in 2017

Hotnews Hotnews,
 Codul Fiscal a fost adoptat de Senat cu amendamentele convenite de liderii politici: TVA scazut la 20% din 2016 si la 19% din 2017, taxa pe constructii speciale si supraacciza la carburanti dispar in 2017

Proiectul noului Cod Fiscal a fost adoptat marti de plenul Senatului cu amendamentele convenite de liderii partidelor politice parlamentare, dintre care cel mai important este reducerea etapizata a TVA - la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017. Eliminarea taxei pe constructiile speciale si a supraaccizei la carburanti se amana tot pentru 1 ianuarie 2017. In schimb, ramane in vigoare eliminarea taxei pe constructiile speciale pentru investitiile in agricultura, incepand cu 1 ianuarie 2016. In ceea ce priveste impozitul pe dividente, reducerea de la 16% la 5% va intra in vigoare tot de la 1 ianuarie 2017. Proiectul merge acum in Camera Deputatilor, care ar putea da votul final joi, in calitate de for decizional. continuă pe Hotnews

Senatul a adoptat Codul fiscal, in urma reexaminarii

Plenul Senatului a adoptat, marti, proiectul legii Codului fiscal, reexaminat la solicitarea presedintelui, acceptand amendamentele convenite de liderii politici, printre care reducerea etapizata a TVA - la 20%.

Comisia de buget din Senat a adoptat amendamentele la Codul fiscal

Comisia de buget a Senatului a adoptat, luni, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, informeaza Mediafax. Printre amendamente se numara reducerea.

Comisia de buget a Senatului a adoptat amendamentele la Codul fiscal convenite de partide

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, intre acestea fiind reducerea etapizata a TVA - la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017.

Amendamentele la Codul Fiscal convenite de partide, adoptate de comisia de buget a Senatului

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, intre acestea fiind reducerea etapizata a TVA, la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017, transmit surse din presa.

Amendamentele la Codul Fiscal, ADOPTATE

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul Fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice.

Comisia de Finante din Senat, raport pozitiv pe Codul Fiscal (VIDEO)

Comisia de Buget din Senat a dat raport de adoptare Codului Fiscal cu amendamentele convenite de partidele politice saptamana trecuta, informeaza B1 TV. Potrivit minsitrului de Finante, Eugen Teodorovici, exista.

Codul Fiscal, adoptat de Senat, in urma reexaminarii

Codul Fiscal a trecut de Senat, marti, cu 131 de voturi pentru, 4 impotriva si o abtinere, anunta Mediafax. Proiectul legii Codului fiscal urmeaza.

Vasile Blaga: Nu mai depunem alte amendamente la Codul Fiscal

Copresedintele PNL Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca pe 7 septembrie Codul fiscal ar putea ajunge la promulgare, aratand ca liberalii au decis sa nu mai depuna alte amendamente decat cele convenite la.

Blaga: Liberalii nu mai depun amendamente la Codul fiscal

Copresedintele PNL Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca pe 7 septembrie Codul fiscal ar putea ajunge la promulgare, intrucat liberalii au decis sa nu mai depuna alte amendamente decat cele convenite la intalnirea politica a liderilor partidelor parlamentare cu privire la acest proiect.

Tensiuni in Senat pe dezbaterile la Codul Fiscal (VIDEO)

Dezbaterile pe Codul Fiscal au condus la tensiuni in Senat, informeaza B1 TV. Senatorii s-au contrazis in plen in momentul in care s-a pus intrebarea daca sa fie si alti membri ai Senatului care sa ia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )