Libnet.ro
UNICEF

22:15

Codul portocaliu la Tulcea. Dupa drumuri, si scolile din judet vor fi inchise luni, 27 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Codul portocaliu la Tulcea. Dupa drumuri, si scolile din judet vor fi inchise luni, 27 ianuarie

Comandamentul de iarna constituit la nivelul judetului Tulcea a decis ca scolile sa fie inchise luni, 27 ianuarie, din cauza codului portocaliu. continuă pe Adevărul

Codul portocaliu extins la 18 judete din sud si sud-est

Avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsa la 18 judete din sudul si sud-estul tarii, pana duminica la ora 22. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

CODUL PORTOCALIU de viscol si ninsori A FOST EXTINS

Meteorologii au decis sa extinda codul portocaliu. Astfel, mai multe judete care erau sub cod galben acum au intrat si ele sub avertizare cod portocaliu. Viorica Dima, sef CNPM a explicat, pentru Antena 3, ca 17.

Baietii de la Zdob si Zdub, mai tari decat codul portocaliu

Pentru concertul de la Constanta de sambata seara, fabuloasa trupa a moldovenilor de peste Prut a infruntat codul portocaliu din Sud-Estul tarii. Pentru a ajunge la intalnirea cu fanii de la malul marii, baietii de la Zdob si Zdub au mers 7 ore, iar intoarcerea la Bucuresti le va lua tot atat timp.

VIDEO Baietii de la Zdob si Zdub, mai tari decat codul portocaliu

Pentru concertul de la Constanta de sambata seara, fabuloasa trupa a moldovenilor de peste Prut a infruntat codul portocaliu din Sud-Estul tarii. Pentru a ajunge la intalnirea cu fanii de la malul marii, baietii de la Zdob si Zdub au mers 7 ore, iar intoarcerea la Bucuresti le va lua tot atat timp.

Tulcea: Patru drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

Patru drumuri nationale din judetul Tulcea au fost inchise, sambata seara, din cauza viscolului puternic, a anuntat Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Drumuri inchise: DN22 Smardan Macin .

Codul portocaliu, prelungit pentru sud-estul tarii pana luni dimineata, ora 9

Administratia Nationala de Meteorologie mentine avertizarea de cod portocaliu pentru Dobrogea si judetele din regiunea de sud-est. Alerta este prelungita pana luni, 27 ianuarie, la ora 9.

Codul portocaliu, prelungit pana la ora 22 si cod rosu pentru trei judete

Update 16:20 Numarul drumurilor nationale inchise a fost redus la 23. CNADNR a ridicat, in aceasta dupa-amiaza, restrictiile de circulatie pe anumite drumuri nationale.

Codul galben a devenit portocaliu in Prahova. Trafic in conditii de iarna pe drumurile din judet

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat avertizarea cod galben din Prahova, astfel ca judetul a intrat sub incidenta unui cod portocaliu de viscol. Se circula in conditii de iarna pe drumurile din Prahova.

Codul portocaliu de ninsori si viscol, restrans la opt judete din sud-estul tarii. Capitala si alte noua judete, sub cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica seara o noua avertizare de viscol si ninsori, valabila pana luni dimineata, la ora 09. Potrivit noii atentionari, opt judete din sud-estul tarii Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta) sunt in continuare sub cod portocaliu, iar alte noua Iasi, Bacau, Vaslui, Arges, Dambovita, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, inclusiv Bucuresti) raman sub cod galben.

CODUL PORTOCALIU de ninsori si viscol, extins la 18 judete din sud si sud-est.

Potrivit noii avertizarii ANM, se afla sub cod portocaliu de viscol pana duminica seara judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Girgiu, Dambovita, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, Calarasi, Ialomita, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Vrancea si Galati, informeaza Mediafax. Viscolul puternic va continua in Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei si zonele montane aferente, precum si in nordul Dobrogei, informeaza ANM. In aceste regiuni vantul va sufla in rafale de peste .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )