Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cohen a declarat ca Donald Trump l-a pus sa initieze peste 500 de amenintari n ultimii zece ani

Hotnews Hotnews,
 Cohen a declarat ca Donald Trump l-a pus sa initieze peste 500 de amenintari n ultimii zece ani

Michael Cohen, fostul avocat al presedintelui american Donald Trump, a declarat in cadrul audierilor din Congres ca presedintele Donald Trump l-a pus sa faca peste 500 de amenintari in cei zece ani de colaborare, relateaza Mediafax citand Reuters. continuă pe Hotnews

Fostul avocat al lui Donald Trump, audiat in Congresul american - LIVE

Fostul avocat personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, a declarat miercuri, in cadrul unei audieri publice in Congresul american, ca nu detine probe privind o eventuala colaborare intre echipa de campanie a.

DONALD TRUMP: Fara presiuni asupra Coreei de Nord cat timp inceteaza testele balistice

Donald Trump a declarat, ca este fericit atata timp cat Coreea de Nord mentine pauza in cazul testelor balistice; liderul american nu se grabeste sa deschida discutiile in vederea unui acord nuclear cu statul corean la summitul din Hanoi de saptamana aceasta, informeaza Reuters.

Kim Jong Un a ajuns in Vietnam pentru summit-ul cu Donald Trump

Pregatirile pentru cea de-a doua intalnire dintre Donald Trump si Kim Jong Un sunt pe ultima suta de metri. Liderul nord-coreean a ajuns in Vietnam la capatul unei calatorii de peste 45 de ore cu trenul sau.

Directorul de campanie al presedintelui SUA Donald Trump va conferentia la Academia Romana pe 21 martie

In perioada 20 24 martie 2019 se va afla in Romania Brad Parscale, director al viitoarei campanii prezidentiale a lui Donald Trump din 2020. Brad Parscale este expert in materie de media digitala si a jucat un rol esential pentru victoria lui Donald Trump din 2016.

DONALD TRUMP: Prietenul meu Kim are o mare oportunitate la summitul din Vietnam

Presedintele american Donald Trump si liderul nord corean, Kim Jong Un se intalnesc maine la Hanoi, Vietnam, unde va avea loc al doilea summit.

DONALD TRUMP: Coreea de Nord ar putea sa prospere la fel ca Vietnamul

Presedintele american Donald Trump se intalneste astazi si maine cu liderul nord-coreean Kim Jong-un la Hanoi in cel de-al doilea summit al celor doi lideri, el declarand ca statul nord-coreean ar putea prospera la fel ca gazda summit-ului, Vietnamul, daca ar renunta la arsenalul sau nuclear, scrie Reuters.

SUA: Camera Reprezentantilor a votat mpotriva finantarii de urgenta a zidului dorit de Donald Trump

Camera Reprezentantilor, sub control democrat, a votat marti cu o majoritate confortabila impotriva situatiei de urgenta nationala decretate de presedintele american, Donald Trump, pentru a putea construi un zid antiimigratie ilegala la frontiera cu Mexicul, relateaza Agerpres care citeaza AFP. Un grup de 16 state, inclusiv California, New York si Colorado, au intentat luni un proces impotriva deciziei lui Trump de a declara stare de urgenta.

Vietnamul a expulzat sosia lui Kim Jong Un, cu doua zile naintea summitului cu Donald Trump / Sosia lui Trump ramne

Sosia lui Kim Jong Un, retinuta in Vietnam inaintea unui summit intre liderul nord-coreean si presedintele american Donald Trump, a fost expulzata luni, scrie AFP, care noteaza lipsa de umor a regimului autoritar vietnamez.

incepe o noua intalnire istorica intre Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un. Ce se va discuta si asteptari exista

Miercuri, la Hanoi, in Vietnam, va incepe cea de a doua intalnire dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-Un, acesta fiind punctul culminant a unei serii de intalniri dintre rep.

Summit ISTORIC! Donald Trump si Kim Jong-un au ajuns la Hanoi (FOTO)

Air Force One, aeronava lui Donald Trump, a aterizat marti dupa amiaza la Hanoi. Kim Jong-un a ajuns insa primul in Vietnam, unde va participa la al doilea summit cu presedintele american, pe tema denuclearizarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )