Libnet.ro
UNICEF

01:05

Colectiv: Bilantul negru creste, se fac primele retineri in randul ISU

România Liberă România Liberă,
Colectiv: Bilantul negru creste, se fac primele retineri in randul ISU

Numarul celor care au pierit in urma incendiului de pe 30 octombrie din clubul bucurestean ajunsese ieri seara la 47. Ancheta tragediei a continuat ieri cu retinerea a doi angajati ISU si audierea sefului Politiei Sector 4. continuă pe România Liberă

UPDATE. Cea mai grea zi dupa Colectiv: bilantul mortilor creste de la ora la ora

Inca o persoana a murit astazi, la Spitalul de Arsi, iar bilantul total se ridica la 39 de morti, potrivit Digi24 . In urma cu cateva ore, alt ranit in incendiul de la Colectiv aflat in stare critica si-a pierdut viata la Spitalul Floreasca, iar alte.

Colectiv, tragedia care a schimbat Romania: Bilantul mortilor creste la 41. Starea ranitilor si mesajul presedintelui Iohannis

A opta zi de la incendiul din Colectiv aduce un nou bilant al mortilor, care a urcat la 40. Marsurile continua in strada, iar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost arestat.

Colectiv, tragedia care a schimbat Romania: Bilantul mortilor creste la 39. Starea ranitilor si mesajul presedintelui Iohannis

A opta zi de la incendiul din Colectiv aduce un nou bilant al mortilor, care a urcat la 39. Marsurile continua in strada, iar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, afla daca va fi arestat.

Colectiv, tragedia care a schimbat Romania: Bilantul victimelor creste la 38, in a opta zi de la incendiu

A opta zi de la incendiul din Colectiv aduce un nou bilant al mortilor, care a urcat la 38. Marsurile continua in strada, iar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, afla daca va fi arestat.

Colectiv, tragedia care a schimbat Romania: Bilantul victimelor creste la 35, in a opta zi de la incendiu

A opta zi de la incendiul din Colectiv aduce un nou bilant al mortilor, care a urcat la 35. Marsurile continua in strada, iar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, afla daca va fi arestat.

Colectiv. Bilant negru, la opt zile de la tragedie: 41 de morti. Protestele au ajuns in a cincea zi

A opta zi de la incendiul din Colectiv aduce un nou bilant al mortilor, care a urcat la 41. Marsurile continua in strada, iar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost arestat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )