Libnet.ro
UNICEF

17:30

Colegii politistului de 34 de ani din Brasov, mort de COVID, mesaj extrem de trist: Ne este foarte greu sa acceptam ca Ionut a plecat...

Antena3 Antena3,
Colegii politistului de 34 de ani din Brasov, mort de COVID, mesaj extrem de trist: Ne este foarte greu sa acceptam ca Ionut a plecat...

Ionut Hanganu, un politist in varsta de 34 de ani, din Brasov, sef al Biroului de Investigatii Criminale din Politia Transporturi Brasov, a murit joi dupa ce s-a infectat cu coronavirus, desi nu suferea de nicio alta boala. continuă pe Antena3

Politist de 34 de ani din Brasov, rapus de Covid-19

Un politist in varsta de 34 de ani de la Politia Transporturi Feroviare Brasov a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Politist de doar 34 de ani din Brasov, mort din cauzaCovi.

Un politist de 34 de ani din Brasov a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Un politist in varsta de 34 de ani de la Politia Transporturi Feroviare Brasov a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19.

Ionut Hanganu, un politist de 34 de ani din Brasov a murit infectat cu coronavirus

Ionut Hanganu, un politist in varsta de 34 de ani, din Brasov, sef al Biroului de Investigatii Criminale din Politia Transporturi Brasov, a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus, desi nu suferea de nicio alta boala.

Cine este politistul de 34 de ani mort de COVID. Era sef la Investigatii Criminale

Un politist de 34 de ani din Brasov a murit dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Reprezentantii IPJ Brasov au confirmat decesul tanarului politist.

VIDEO Accident in Slatina. Un barbat de 34 ani, transportat la spital

Un accident rutier in urma caruia un barbat de 34 ani a fost transportat la spital, cu rani in zona capului, s-a produs vineri-seara, 6 noiembrie 2020.

Legea adoptiei a fost modificata. Ce se va intampla cu copiii de 14 ani din Romania

Recent Parlamentul Romaniei a votat doua modifcari legislative. Prin noua modificare toti copiii vor avea acces la servicii de sanatate, educatie si protectie sociala. in acelasi timp, cele doua camere au votat o alta modificare la Legea adoptiilor. Votul a fost dat pe 2 noiembrie, in Parlamentul Romaniei. Parlamentul Romaniei voteaza accesul la servicii de .

Rata de infectare record intr-o localitate din Dolj. Incidenta Covid-19 depaseste 20 de cazuri la mia de locuitori

Rata de infectare cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 a trecut de 20 de cazuri la mia de locuitoriin localitatea Diosti din judetul Dolj, informeaza Libertatea. ro. Autoritatile locale depun mari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )