Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un politist de 34 de ani din Brasov a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Un politist de 34 de ani din Brasov a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Un politist in varsta de 34 de ani de la Politia Transporturi Feroviare Brasov a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. continuă pe Hotnews

Politist de 34 de ani din Brasov, rapus de Covid-19

Un politist in varsta de 34 de ani de la Politia Transporturi Feroviare Brasov a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Politist de doar 34 de ani din Brasov, mort din cauzaCovi.

Staretul unei manastiri din Timis a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Avea 42 de ani

Parintele Varlaam, staretul Manastirii Partos, din judetul Timis, a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. El avea 42 de ani.

Cine este politistul de 34 de ani mort de COVID. Era sef la Investigatii Criminale

Un politist de 34 de ani din Brasov a murit dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Reprezentantii IPJ Brasov au confirmat decesul tanarului politist.

Ionut Hanganu, un politist de 34 de ani din Brasov a murit infectat cu coronavirus

Ionut Hanganu, un politist in varsta de 34 de ani, din Brasov, sef al Biroului de Investigatii Criminale din Politia Transporturi Brasov, a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus, desi nu suferea de nicio alta boala.

Legea adoptiei a fost modificata. Ce se va intampla cu copiii de 14 ani din Romania

Recent Parlamentul Romaniei a votat doua modifcari legislative. Prin noua modificare toti copiii vor avea acces la servicii de sanatate, educatie si protectie sociala. in acelasi timp, cele doua camere au votat o alta modificare la Legea adoptiilor. Votul a fost dat pe 2 noiembrie, in Parlamentul Romaniei. Parlamentul Romaniei voteaza accesul la servicii de .

Un batran a murit dupa ce locuinta sa din Neamt a fost cuprinsa de flacari. Sotia sa a suferit arsuri la fata si la maini

Un batran in varsta de 91 de ani a murit, in contextul in care, duminica seara, locuinta sa din comuna Ion Creanga, judetul Neamt, a fost cuprinsa de un incendiu. Sotia sa, in varsta de 80 de ani, a.

Doua treimi din populatia Slovaciei a fost testata de COVID-19

Doua treimi din populatia Slovaciei a fost testata in acest weekend pentru COVID-19. in total, peste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )