Libnet.ro
UNICEF

22:16

Colegiul Psihologilor din Romania are o noua conducere dupa ce fostul presedinte a fost trimis in judecata de DNA

Adevărul Adevărul,
Colegiul Psihologilor din Romania are o noua conducere dupa ce fostul presedinte a fost trimis in judecata de DNA

Mihai Anitei, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania, care fusese trimis in judecata de DNA, a fost suspendat astazi de forurile de conducere superioare ale institutiei. Locul acestuia a fost luat de conferentiarul universitar dr. Florinda Golu. continuă pe Adevărul

Seful Colegiului Psihologilor din Romania, suspendat dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Mihai Anitei, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania, a fost suspendat din functie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat de conflict de interese si folosirea sau prezentarea.

Conflict intre psihologi pentru conducerea Colegiului Psihologilor din Romania

Colegiul Psihologilor din Romania CPR) anunta, miercuri, ca, in ultimele doua zile, o grupare autointitulata conducerea interimara a intrat in sediul forului profesional amenintand angajatii si paza, in incercarea de a prelua in forta sefia Colegiului. La randul ei, gruparea incriminata de CPR anunta mutarea alegerilor pentru conducerea Colegiului, din 18 aprilie, in 15 iulie.

Lovitura de teatru in Colegiul Psihologilor: presedintele care fusese trimis in judecata de DNA a fost suspendat din functie

Mihai Anitei, presedintele contestat al Colegiului Psihologilor, a fost suspendat miercuri din functie de Comitetul Director si Consiliul Colegiului, potrivit unui comunicat de presa al institutiei. Anitei fusese trimis in judecata de DNA pentru presupuse fapte de coruptie legate de fonduri UE. Anitei e in centrul unui scandal urias in Colegiul Psihologilor, unde marea majoritate a psihologilor din tara il acuza ca incearca sa fraudeze alegerile pentru a-si instala la conducerea institutiei un apropiat.

Reactia ministrului Finantelor dupa informarea celui mare fond de pensii private din Romania privind nationalizarea fondurilor: imi exprim speranta ca informarile acestui administrator de fond sa fie corecte de acum inainte (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan reactioneaza dupa ce cel mai mare fond de pensii private din Romania a tras un semnal de alarma si a sustinut ca au avut loc discutii despre o eventuala.

Nicusor Dan: Telul USR este de a deveni al doilea partid din Romania in 2019 si de a da prim-ministrul in 2020

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, joi, la Zalau, ca formatiunea politica pe care o conduce isi propune sa devina principalul partid in orasele din Romania, cu telul de deveni al doilea partid la nivel national in 2019 si de a da primul ministru in 2020, transmite Agerpres.

Presedintele USR, Nicusor Dan: Obiectivul partidului este de a devenit a doua forta politica din Romania in 2019 si de a da prim-ministrul in 2020

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, joi, ca formatiunea politica pe care o conduce isi propune sa devina principalul partid in orasele din Romania, cu telul de deveni al doilea partid la nivel national in 2019 si de a da primul ministru in 2020.

Epidemia de rujeola din Romania atinge cote alarmante: de ce este importanta vaccinarea

Epidemia de rujeola din Romania atinge cote alarmante si atrage criticile celorlalte state de la nivel european. Problema rujeolei nu este una care sa fie tratata cu indiferenta, mai ales pentru ca ea poate avea consecinte grave pentru bolnav, existand numeroase cazuri de decese in Romania. Desiin anii trecuti ne-am aflat intr-o situatie similara, efectele [].

RUSII iSI SCOT BANII DIN ROMANIA!

Rusii de la Alro Slatina isi scot banii din Romania. Miliardarul Vitali Machitski a propus ca intregul profit pe anul trecut sa fie dat actionarilor. Actionarul majoritar Vimetco cere.

Un altfel de interviu cu Smiley despre antreprenoriat, HaHaHa Production si industria muzicala din Romania: Cred ca cel mai mare talent al meu este ca adun oameni faini in jur

Este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, cu o cariera muzicala de aproape doua decenii. Este cantaret, compozitor, producator, prezentator si om de entertainment, insa pe langa latura artistica, cea mai vizibila de altfel, putini ii.

Cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, avertisment pentru contributori

NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, si-a avertizat in aceasta saptamana contributorii printr-un newsletter ca statul ar putea sa treaca la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )