Libnet.ro
UNICEF

21:00

Coletaria.ro aloca 2 milioane de euro pentru dezvoltare in 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coletaria.ro aloca 2 milioane de euro pentru dezvoltare in 2021

Coletaria. ro, parte a grupului Packeta, dubleaza anul acesta investitiile pe piata din Romania si aloca 2 milioane de euro pentru dezvoltarea afacerii,. continuă pe Ziarul Bursa

Fondurile de Pilon II de pensii in anul pandemic 2020: Castig net de 900 milioane de euro pentru 7,6 milioane de romani Pierderi de miliarde de euro din lipsa cresterii contributiilor

Pilonul II de pensii private obligatorii, la care cotizeaza 7,6 milioane de romani, a realizat in 2020 un castig de 6,2%, de trei ori peste inflatie, adica un profit net de 900 milioane de euro pentru participanti, arata datele prezentate luni de Asociatia Administratorilor de Pensii Administrate Privat APAPR). Pe de alta parte, din cauza nerespectarii Legii 4112004 care prevedea ca in anul 2016 sa se ajunga la contributii de 6% din venitul salarial brut catre Pilonul II, fata de doar 3,75% in prezent), romanii au sume cu 18% mai mici in conturile lor, nefiind virate contributii de 2,7 miliarde de euro in perioada 2008-2020.

Contract de 47 de milioane euro pentru transportul public din Alba Iulia. Cine a castigat licitatia

Asociatia Intracomunitara de Dezvoltare Alba Iulia Transport Local AIDA-TL) a finalizat licitatia privind delegarea gestiunii serviciului metropolitan de transport calatori pentru Alba Iulia si alte sapte comune limitrofe.

Comisia aproba un buget de 642 milioane de euro pentru a compensa companiile din sectorul congreselor

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE de ajutor de stat, un sistem umbrela federal german de 642 milioane de euro pentru a compensa companiile active in targuri si sectorul congreselor pentru daunele suferite din cauza coronavirusului, .

WhatsApp ar putea fi amendata cu 50 de milioane euro de Uniunea Europeana. Facebook a pregatit banii

Aplicatia de mesagerie detinuta de Facebook, WhatsApp, ar putea fi amendata cu pana la 50 de milioane EUR pentru incalcarea regulilor Uniunii Europene privind protectia datelor, potrivit unor surse ale publicatiei POLITICO.

Digi Sport: Cum arata acum Donbass Arena, stadionul de 400 milioane euro abandonat de Sahtior dupa bombardamentele din 2014

Din 2014, Sahtior a fost nevoita sa plece de pe modernul stadion Donbass Arena si sa joace la Lvov, Harkov sau Kiev. Birourile clubului au fost mutate la Kiev. in toamna anului 2014, doua obuze au lovit in plin stadionul Donbass Arena. Rinat Akhmetov a platit circa 400 de milioane de euro pentru ridicarea unuia dintre cele mai moderne stadioane din Europa. Fosta casa a lui Sahtior Donetk a gazduit meciuri din Champions League si de la Euro 2012.

Scandalul Dieselgate: Volkswagen, obligat sa plateasca despagubiri de 16,3 milioane de euro

Volkswagen este obligat de un tribunal spaniol sa plateasca despagubiri in valoare de 16,3 milioane de euro cumparatorilor de masini diesel care aveau instalate dispozitive care manipulau emisiile poluante, a anuntat asociatia de protectie a consumatorilor OCU.

AstraZeneca nu ia vaccinuri de la europeni pentru a le vinde in alta parte (CEO-ul companiei)

Compania farmaceutica britanica AstraZeneca cu siguranta nu ia vaccinuri de la europeni pentru a le vinde in alta parte pentru profit, spune CEO-ul sau Pascal Soriot, relateaza AFP, dupa ce laboratorul a iscat un scandal urias in urma anuntului ca va reduce cu 60% livrarile din primul trimestru, ceea ce a facut ca UE sa se intrebe daca nu cumva producatorii vand vaccinuri in afara blocului comunitar.

BioNTech ofera 50 de milioane de ace pentru a extrage mai multe doze de vaccin

Compania BioNTech va furniza 50 de milioane de ace speciale, fara niciun profit, acelor tari care intampina dificultati in extragerea celei de-a sasea doze din flacoanele ce contin vaccinul sau anti-Covid-19, intr-o perioada in care campaniile de imunizare din Europa sunt afectate de un deficit temporar de aprovizionare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )