Libnet.ro
UNICEF

10:30

WhatsApp ar putea fi amendata cu 50 de milioane euro de Uniunea Europeana. Facebook a pregatit banii

Adevărul Adevărul,
WhatsApp ar putea fi amendata cu 50 de milioane euro de Uniunea Europeana. Facebook a pregatit banii

Aplicatia de mesagerie detinuta de Facebook, WhatsApp, ar putea fi amendata cu pana la 50 de milioane EUR pentru incalcarea regulilor Uniunii Europene privind protectia datelor, potrivit unor surse ale publicatiei POLITICO. continuă pe Adevărul

Aplicatiile de dating si videoconferinte ar putea fi monitorizate in Uniunea Europeana

Aplicatiile de dating si cele de videoconferinte ar putea sa fie monitorizate la nivelul UE. Potrivit unor documente consultate de Euractiv, aceste aplicatii ar putea cadea sub incidenta legislatiei europene de.

AstraZeneca anunta ca livrarile initiale ale vaccinului anti-Covid pentru UE vor fi mai mici decat a fost anticipat

Compania AstraZeneca a transmis ca primele livrari ale vaccinului anti-Covid pe care il dezvolta cu Universitatea Oxford vor fi, in prima faza, mai scazute pentru Uniunea Europeana decat a fost anticipat, din cauza unei probleme in productie, citeaza The Guardian.

Fond de investitii de 183 milioane Euro pentru startup-uri de tehnologii alimentare

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii revolutionare in sectorul alimentar vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un fond de 183 de milioane de euro lansat de o companie elvetiana de investitii.

300 milioane euro, pentru sustinerea centrelor de vaccinare

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene va realoca in jur de 300 de milioane de euro pentru plata personalului implicat in campania de vaccinare si pentru centrele suplimentare, a declarat, ieri, ministrul de resort Cristian Ghinea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )