Libnet.ro
UNICEF

15:00

Coletele din Galati pentru studentii din Bucuresti vor putea fi trimise de acum si cu CFR

Adevărul Adevărul,
Coletele din Galati pentru studentii din Bucuresti vor putea fi trimise de acum si cu CFR

Este vorba despre un serviciu experimental introdus de CFR, la sugestia senatorului liberal Paul Ichim, de la 1 aprilie. continuă pe Adevărul

O limuzina a luat foc azi-noapte intr-o parcare plina de masini din Galati

O limuzina a luat foc azi-noapte intr-o parcare plina de masini din Galati, iar flacarile amenintau si celelalte autovehicule. Ardea tot motorul cand au sosit echipajele de interventie. Din fericire, sediul.

Marcel Puscas s-a retras din cursa pentru sefia FRF si vrea ca voturile sa mearga la Burleanu

Marcel Puscas s-a retras, miercuri, din cursa pentru presedintia FRF. Acesta a solicitat membrilor afiliati care doreau sa-l voteze sa-l aleaga pe Razvan Burleanu. Daca faci sex un minut, e prea putin,.

Garanti Bank a lansat un stagiu de practica pentru studentii economisti

Garanti Bank a lansat, la inceputul saptamanii trecute, un stagiu de practica prin intermediul caruia 20 de studenti vor lucra timp de patru luni in cadrul institutiei de credit.

Ponta si Basescu se intalnesc din nou pentru a rezolva blocajul institutional.

Premierul si seful statului se intalnesc din nou, miercuri, pentru a rezolva blocajul intervenit dupa ce Basescu nu a semnat decretele de numire a noilor ministri. Presedintele Basescu cere ca Victor Ponta sa isi asume un nou program de guvernare pentru a semna decretele de numire. Mai mult, parlamentarii PDL si cei care fac parte din Miscarea Populara au depus deja o contestatie la Curta Constitutionala a Romaniei. Cabinetul Ponta III a primit votul Parlamentul, dar ministrii nu au fost .

Rusia asigura peste 80% din gaze pentru 10 state europene. Romania, printre cele mai putin dependente

Gazul rusesc acopera peste 80% din consum in cazul a 10 state europene, printre care Bulgaria, Serbia si Republica Moldova, in timp ce Romania se numara printre cele mai putin dependente tari din regiune, alaturi de Marea Britanie sau Franta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )