Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un comandant de rang inalt al Statului Islamic, ucis intr-un raid american in Siria

B1 B1,
Un comandant de rang inalt al Statului Islamic, ucis intr-un raid american in Siria

Un comandant de rang inalt al Statului Islamic a fost ucis, in noaptea de vineri spre sambata, de fortele speciale americane in timpul unui raid ce urmarea capturarea lui in estul Siriei, a anuntat secretarul. continuă pe B1

Un lider al Statului Islamic, ucis in urma unui raid aerian. Recompensa pentru capturarea sau uciderea acestuia era de 7 milioane de dolari

A doua persoana ca putere din Statul Islamic, Abdul Rahman Mustafa Mohammed, a fost ucis in urma unui raid aerian realizat in nordul Irakului de coalitia internationala condusa de Statele Unite, a anuntat Ministerul Apararii din Irak.

Comandant al gruparii teroriste Stat Islamic, ucis de americani in Siria

Fortele speciale americane au ucis un comandant de rang inalt al Statului Islamic in timpul unui raid ce urmarea capturarea lui in estul Siriei, in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat secretarul american al Apararii, Ash Carter.

Lupte intre membrii Statului Islamic si armata guvernamentala siriana langa situl istoric de la Palmira: Autoritatile se tem ca vestigiile antice ar putea fi distruse

Autoritatile de la Damasc se tem ca luptatorii Statului Islamic ar putea distruge vestigiile antice de la Palmira, in apropierea carora se poarta lupte in prezent cu armata guvernamentala siriana, informeaza.

Jihadistii Statului Islamic se afla la portile Palmirei, bijuterie antica a desertului sirian

Jihadistii gruparii Statului Islamic SI), care fac un titlu de glorie din distrugerea unor situri antice din Irak, se afla la portile Palmirei, bijuterie antica a desertului sirian inscrisa in Patrimoniul mondial al UNESCO, scrie AFP.

Numarul 2 in ierarhia gruparii Statul Islamic, ucis in Irak in urma unor lovituri aeriene

Jihadistul Abu Alaa al-Afri, considerat numarul 2 in ierarhia gruparii Statul Islamic, a fost ucis in urma unor atacuri aeriene, a anuntat miercuri Ministerul Apararii irakian, transmite DPA, citat de.

Militanti ai Statului Islamic au decapitat zece militari sirieni

Militanti ai gruparii teroriste Statul Islamic au decapitat, joi, zece militari sirieni capturati in luptele din apropierea orasului Palmira din nordul Siriei, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), potrivit site-ului publicatiei Il Messaggero si Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )