Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un lider al Statului Islamic, ucis in urma unui raid aerian. Recompensa pentru capturarea sau uciderea acestuia era de 7 milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Un lider al Statului Islamic, ucis in urma unui raid aerian. Recompensa pentru capturarea sau uciderea acestuia era de 7 milioane de dolari

A doua persoana ca putere din Statul Islamic, Abdul Rahman Mustafa Mohammed, a fost ucis in urma unui raid aerian realizat in nordul Irakului de coalitia internationala condusa de Statele Unite, a anuntat Ministerul Apararii din Irak. continuă pe Adevărul

Doua persoane au fost arestate in Barcelona pentru ca faceau propaganda Statului Islamic

Politistii spanioli au arestat doua persoane in Barcelona, banuite ca distribuiau materiale de propaganda a Statului Islamic, informeaza Reuters. Suspectii foloseau cateva conturi de retele online pentru a prom.

Numarul DOI din ISIS este mort. VIDEO cu raidul aerian care l-a eliminat pe Abu Alaa al-Afri

Un important lider al Statului Islamic, Abu Alaa al-Afri, fost profesor de fizica, a fost ucis intr-un raid aerian al coalitiei americane in nordul Irakului, informeaza ministrul irakian al Apararii, citat de The.

Numarul 2 in ierarhia gruparii Statul Islamic, ucis in Irak in urma unor lovituri aeriene

Jihadistul Abu Alaa al-Afri, considerat numarul 2 in ierarhia gruparii Statul Islamic, a fost ucis in urma unor atacuri aeriene, a anuntat miercuri Ministerul Apararii irakian, transmite DPA, citat de.

Raport ONU despre atrocitatile Statului Islamic: fete violate si operate fortat pentru a li se reconstrui virginitatea

Noi dovezi au iesit la iveala despre cum membrii organizatiei teroriste Statul Islamic SI) cumpara copii ca sa-i foloseasca drept sclavi sexuali si apoi ii forteaza sa se casatoreasca. Fete din Irak si Siria au marturisit in fata unui oficial ONU ca au fost dezbracate, vandute si apoi supuse la zeci de operatii de reconstructie a virginitatii, dupa violuri repetate.

Un actor a parasit platourile de la Hollywood pentru a lupta impotriva Statului Islamic

Actorul britanic Michael Enright a parasit platourile de filmare pentru a lupta in Siria impotriva jihadistilor din Statul Islamic, scrie Daily Mail. El se afla in Siria de peste doua luni si pentru moment se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )